MENY

BARN & FAMILJEFOTO I STUDIO

BARN & FAMILJEFOTO I STUDIO

 

Så himla glad att du hittat hit. Jag ÄLSKAR att fotografera barn i alla åldrar. Under mina 13 år som barnfotograf har jag nu fotograferat över 2000 barnfamiljer vilket såklart gett mig massor av erfarenhet. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet.

OM DIN FOTOGRAFERING
En fotografering är upp till en timme inkl. eventuella ombyten. När ni kommer till min studio för fotograferingen går vi tillsammans igenom val av bakgrund beroende på vilka klädval ni gjort och rockar loss i mitt superfina förråd med rekvisita. Det finns supermycket fint som vi kan använda för att leka fram bilderna.


ETT BARN/ SYSKONFOTO/FAMILJEFOTO

Fotografering av ett barn, då hinns med ett par olika ombyten och bakgrunder. Är fotografering även med syskon och familj fotograferar vi med ett klädval, det ni har på er när ni kommer, och en bakgrund. Jag kommer självklart att skicka tips och råd om val av kläder.

 

Viktigast av allt! Vi bokar in bästa tiden, när dina barn är som piggast för bästa förutsättningar till fina bilder.

 

VAD KOSTAR DET? Här hittar du alla aktuella priser

 

 

SAMMANFATTNING AV DIN FOTOGRAFERING

  • Fotograferingstid ca 45 min i studion
  • Mycket fin rekvisita att använda (vackra korgar, stolar, filtar, plädar)
  • En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
  • Fotografering av ett barn - ca två ombyten och ett par olika bakgrunder
  • Fotografering med syskon och familj. De kläder ni har på er när ni kommer till studion.
  • En personlig bildvisning i min studio ca 1-2 veckor efter din fotografering. Då går vi igenom bilderna och väljer ut era favoriter, bestämmer vad du vill göra med dina bilder.
  • Bilder köper du till enligt aktuell prislista på din bildvisning. Finns färdiga produkter och digitala bilder. Bilder fr. 670kr/st

MINISESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
500 kr

10-15 minuters fotografering i studio/utomhus

En kortare fotosession för ett barn i studio eller utomhus särskilda dagar under månaden. Ditt barn fotograferas i de kläder ni kommer i.

April FULLBOKAT
Maj FULLBOKAT
Juni FULLBOKAT
Juli INGA TIDER
Augusti INGA TIDER

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket finns med digitala filer.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva