MENY

BARN & FAMILJEFOTOGRAFERING

BARNFOTOGRAFERING

Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende. Jag har arbetat fram en unik form av fotografi, ljussättning, bakgrunder, bearbetning för att skapa fantastiska porträtt. Varje ålder har sin charm - det spontana glada, tjuriga, trumpna, allvarliga och energiska som finns hos barn. Under en fotografering hos mig har vi roligt och busar och leker – stora som små.

OM DIN FOTOGRAFERING

Ni kommer till min studio för fotografering. Vi väljer bakgrunder beroende på vilka klädval ni gjort och rockar loss i mitt superfina förråd med rekvisita.

Efter er fotografering bokar vi in ett möte i studion för en personlig bildvisning. Då går vi igenom bilderna och väljer ut era favoriter.

 

Du bestämmer vad du vill göra med dina bilder och beställer dina bilder som du älskar mest. Därefter producerar vi era produkter och jag lovar, ni kommer att älska resultatet.

BOKA DIN TID

När är den bästa tiden att fotografera funderar du säkert på. Alla åldrar har sin unika charm men bäst är när barnet är 4 - 15 månader eller 3 år och uppåt.


Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet. Jag är dessutom bra på att läsa av och fånga de flesta barn när jag får förtroendet.

 

Tveka inte utan skicka mig en förfrågan - så lovar jag att vi tillsammans kommer att lyckas med att få de finaste bilder du någonsin sett på dina små och stora skatter.

Pris 950 kr

 • Upp till en timmes fotografering i studion
 • Lån av noga utvald rekvisita som vackra korgar, stolar, filtar, plädar
 • En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder.
 • En personlig bildvisning

 

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila för mer information.

 

CORONA & SÄKERHET - Info om hur jag arbetar

I dessa ovanliga tider vill jag bara uppdatera dig om hur jag jobbar i min studio. Som barnfotograf lever vi med dagissnuvor och kräksjuketider året om och detta med att begränsa smitta är en vardag för mig.

Detta gör jag för att minska smittspridning

 

 • En kund i taget i studion tillsammans med mig
 • Föräldrar hjälper till att flytta barnet/barnen så att vi kan hålla avstånd
 • Spritar och tvättar händerna noga
 • Tvättar använd rekvisita dagligen
 • Avbokar vid minsta symptom på sjukdom
 • Fria avbokningar vid sjukdom
 • Jag håller städat och tvättar händerna noga mellan varje kund. Som alltid, är jag det minsta sjuk så bokar jag alltid om de fotograferingar jag har.

Detsamma gäller mina kunder, att ringa och boka om ifall ni är det minsta lilla sjuka. Både för smittrisken men framför allt för att förutsättningarna för att få en bra och rolig fotograferingär att alla är pigga och friska :).

Ombokning är alltid kostnadsfri och du kan boka om så många gånger som krävs för att vi ska kunna ses när alla är krya.
Nu i Coronatider tar jag max två bokningar per dag för att kunna ha tid mellan fotograferingarna. Området runt studion är väldigt lugnt och här rör sig inte mycket folk.

Jag följer också noga de rapporter och rekommendationer som ges och är beredd att anpassa mig efter dessa.

Ni kan känna er trygga med att komma till min studio.

MINISESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
500 kr

10-15 minuters fotografering i studio/utomhus

En kortare fotosession för ett barn i studio eller utomhus särskilda dagar under månaden. Ditt barn fotograferas i de kläder ni kommer i.

April FULLBOKAT
Maj FULLBOKAT
Juni FULLBOKAT
Juli INGA TIDER
Augusti INGA TIDER

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket finns med digitala filer.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva