MENY

BABYFOTO I STUDION

BABYFOTO I STUDION

Fotografering av små bebisar sker oftast i studion men kan även bokas utomhus. Dessa små modeller brukar bli trötta efter mycket och intensiv uppmärksamhet så mina sessioner är anpassade efter detta. Ibland tar en session 30 minuter ibland 45 minuter. Fotograferar vi bara din bebis brukar vi hinner med ett par outfits/bakgrunder samt nakenfis bilder.

 

I studion finns det mängder med rekvisita att låna inklusive små möbler, fällar, korgar, vackra handgjorda hårband, handgjorda babykläder, tyger mm men ta gärna med din bebis favorit leksak/nalle för att ha med på någon bild.

 

Kolla gärna min program för BARNETS FÖRSTA ÅR som en serie av kortare sessioner under hela barnets första år så att ni då får alla milstolpar och utveckling föreviga för all framtid.

Några fina åldrar att föreviga i bebisåldern

  • Jag ligger på magen! (3-5 månader): Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv. De första söta små leenden börjar komma! Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4 månader, kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg. Så gulligt! Sessionen tar ca 20 minuter.
  • Jag kan sitta själv! (6-9 månader): Denna session är lite längre än de övriga sessionerna då det händer så mycket och vi har möjlighet att få stor variation på bilderna! Sessionen tar ca 30-40 minuter. Vid denna åldern brukar de flesta bebisar kunna sitta själv och bjuder generöst på sin charm. Är barnet tidig i sin utveckling så kan krypande komma igång i slutet av denna period. Allt detta brukar leda till busiga fartfyllda (svettiga) sessioner. Vid denna session kan vi även ta tid att ta syskonbilder. Det är viktigt att ta syskonbilderna innan bebisen kan krypa! Vi kan även passa på att ta en ny familjebild vid denna session.
  • Nu e jag stor och står själv (11-13 månader): De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv! Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketfart kryp! Vi tar därför inte syskonbilder vid detta tillfälle. Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20 minuter. 🤩

Fotograferingsavgift

600 kronor

I fotoavgiften ingår

  • Planeringen inför fotograferingen utifrån dina önskemål via mail eller telefon
  • upp till 45 min fotografering i studion (önskas familj och syskonbilder bokar ni en ordinarie session)
  • 2-3 ombyten och olika bakgrunder
  • Lån av min fina rekvisita som är anpassad för att skapa naturliga och mysiga bilder
  • Fri ombokning vid sjukdom
  • 2-5 dagar efter din fotografering får ni tillgång till en personlig webbshop/webbgalleri, som är tillgängligt 7 dagar med rabatterade priser. Urval av ca 30-45 unika bilder.

 

Inga digitala bilder eller produkter ingår, det köper du till separat.

 

Läs mer om bildpriser och produkter här.

 

Mejla mig för aktuella paketerbjudande som finns med digitala bilder och mina mest populära produkter.


Tider finns vardagar 9-15

KONTAKTA MIG

Kontakta mig via formuläret nedan eller ring mig på 0708583926.

Kom gärna med förslag på datum som kan passa dig bra för fotograferingen.


Jag återkommer till dig så fort jag kan, oftast inom en dag eller två

så håll koll på din skräppost då mina mail kan hamna där.

 

BOKA DIN FOTOGRAFERING

Enklast är att lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så kan jag mejla dig några t idsförslag. (formulär finns längst ner på sidan). Du är även välkommen att ringa/mejla mig. Vi bokar en tid till din fotografering, vanligtvis 1-3 veckor framåt. Ibland behövs det lite planering. Det går ibland att få en tidigare tid vid eventuella luckor pga sjukdom.

 

 

Familjefotograf Lund, Familjefotograf Malmö, Barnfotograf Malmö, Barnfotograf Lund, Fotograf Lund, Fotograf Malmö, fotograf Bjärred, Fotograf åkarp

DIN FOTOGRAFERING

När vi har hittat en tid får du en bokningsbekräftelse via mail med tips inför din fotografering. Jag skickar även en faktura med din fotoavgift (därför behöver jag din adress). Vill du ringa mig för tips och råd går det jättebra, då kan vi diskutera vad du vill göra med dina bilder eller specifika bilder du tycker om som jag tagit. Annars tar vi detta på plats vid fototillfället.

 

Fotograferingen tar från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat.

BESTÄLLNING- BILDVISNING

Efter vår fotografering bokar vi in en tid för bildvisning i studion. Vanligtvis 1-2 veckor efter fototillfället. Det är på bildvisningen du får se och beställa dina bilder. Du beställer bara de bilder som du älskar i det format som passar dig.

 

I studion finns alla mina produkter som visningsex som vi tittar på tillsammans. Vi har tid att gå igenom alla produkterna efter vår fotografering så att du kan fundera innan du kommer på bildvisningen vad ni är intresserade att göra.

 

Olika från priser på alla mina vackra handgjorda produkter hittar du här.

 

 

OM DIN FOTOGRAFERING

 

HUR GÅR DET TILL?

 

BOKA DIN FOTOGRAFERING

Enklast är att lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så kan jag mejla dig några t idsförslag. (formulär finns längst ner på sidan). Du är även välkommen att ringa/mejla mig. Vi bokar en tid till din fotografering, vanligtvis 1-3 veckor framåt. Ibland behövs det lite planering. Det går ibland att få en tidigare tid vid eventuella luckor pga sjukdom.

 

 

Familjefotograf Lund, Familjefotograf Malmö, Barnfotograf Malmö, Barnfotograf Lund, Fotograf Lund, Fotograf Malmö, fotograf Bjärred, Fotograf åkarp

DIN FOTOGRAFERING

När vi har hittat en tid får du en bokningsbekräftelse via mail med tips inför din fotografering. Jag skickar även en faktura med din fotoavgift (därför behöver jag din adress). Vill du ringa mig för tips och råd går det jättebra, då kan vi diskutera vad du vill göra med dina bilder eller specifika bilder du tycker om som jag tagit. Annars tar vi detta på plats vid fototillfället.

 

Fotograferingen tar från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat.

BESTÄLLNING- BILDVISNING

Efter vår fotografering bokar vi in en tid för bildvisning i studion. Vanligtvis 1-2 veckor efter fototillfället. Det är på bildvisningen du får se och beställa dina bilder. Du beställer bara de bilder som du älskar i det format som passar dig.

 

I studion finns alla mina produkter som visningsex som vi tittar på tillsammans. Vi har tid att gå igenom alla produkterna efter vår fotografering så att du kan fundera innan du kommer på bildvisningen vad ni är intresserade att göra.

 

Olika från priser på alla mina vackra handgjorda produkter hittar du här.

 

 

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG

 

Enklast når ni mig via mail.

Jag svarar normalt samma dag.

 

fotograf@jennysandberg.se

 

RING MIG

 

Om du behöver att snabbt svar eller vill boka sista minuten kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926