MENY

BARNFOTOGRAF & FAMILJEFOTOGRAF
I STUDIO

FOTOGRAF MALMÖ

BARNFOTOGRAF MALMÖ

 

Oavsett om du vill ha klassiska tidlösa porträtt eller lekfulla spontana bilder på dina barn så hjälper jag dig! Det finns en lång tradition att ta babyfoto i studion när våra bebisar är små och sen igen när de är 1 år. Men så mycket händer även efter barnets första år och det finns så många härliga tider att ta fina lekfulla och klassiska porträtt.

 

2-5 års åldern är ofta en väldigt fartfylld tid! Att fota ditt barn när de börjat prata ordentligt, alltid glimten i ögat och bjuder på mycket bus ger superfina bilder. Ofta finns det syskon i bilden och med det en lekkamrat. Barn i denna ålder tänker inte så mycket på vad andra tycker – de bara är. Det är helt underbart! Det är en fin ålder att komma ihåg med bilder ... och så har de fått alla sina fina tänder innan de börjar tappa de!

 

6-9 åringar är supermysiga! De har börjat blir kloka små minimänniskor. Vi kan ta bilder som visa personligheten men nu kan vi skapa bilder med hjälp av posering och mer avancerade ljussättningar. Vi kan skapa tidlösa porträtt som kommer se ut som målningar! Äldre barn klarar även att vara uppe senare på kvällen och då kan du istället satsa på utomhus fotografering i naturen i det vackra kvällsljuset! Det är i denna period man får bilderna där alla fortfarande vill hålla i varandra och inte drar ifrån sina syskon ;)

 

Barn av 10 år och äldre har oftast mer att säga till om hur de vill bli fotograferade och då kan vi såklart använda även deras idéer. Fotograferingen blir oftast mycket lugnare, men mer kreativa.

 

Efter vår fotografering har vi en bildvisning när vi går igenom bilderna tillsammans, du väljer ut dina favoriter och ser vad du vill göra. Priset för en barnfotografering kan du alltså själv styra utifrån din budget och dina önskemål. Du hittar några av mina produkter och prisexempel här. Önskar du en komplett prislista är det bara att mejla mig .

 

Har du frågor eller funderingar kring en barnfotografering hos mig? Varmt välkommen att skicka mig ett mail eller slå mig en signal.

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT BARNFOTOGRAFERING: 950 KR

  • ca 45 minuters fotografering i studion
  • Lån av superfin rekvisita som stolar, korgar, stegar, filtar, plädar med mera
  • En stor variation av enskilda porträtt, syskonbilder, familjebilder
  • En personlig bildvisning i min studio ca 1-2 veckor efter din fotografering. Då går vi igenom bilderna och väljer ut era favoriter, bestämmer vad du vill göra med dina bilder.

    Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Bilder köper du till enligt aktuell prislista. Bilderna kan beställas digitalt, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen. Det brukar bli ca 20-30 bilder att välja mellan. Rabatter finns vid din bildvisning.

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

KONTAKTA MIG


0708583926

fotograf@jennysandberg.se

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.