MENY

FÖRE & EFTER BILDER

konstnärlig retusch

 

När du får ditt bildgalleri har jag gått igenom alla bilderna med en lätt redigering. Detta innebär att jag ställt ljus, färg, kontrast och skärpa. Finns det några enstaka blåmärke eller rivsår så tar jag bort dessa på närbilder. På bildfiler i liten storlek, upp till utskrift 20x30 cm ingår denna redigering. Vill du ha min magi på dina bilder ska du välja stora digitala bilder som är redigerade i detalj med min konstnärliga touch.

Alla bilder som blir färdiga prints och tavlor har fått detaljerade redigering och ev. retusch av hår och hud. Denna extra kärlek är det som skapar den fina slutfinish så att bilden känns färdig.

 

Bilder som du beställer hos mig som en färdig produkt som 20x30 cm och större (t.e.x. förstoringar, tavlor, standouts, delux fotoboken) jobbar jag med i detalj för att dina bilder ska få mitt unika konstnärliga uttryck.

 

Du kan här se några exempel på hur bilden är smakfullt bearbetade när de produceras som tavlor. Retuscheringen innebär att jag tar bort ojämnheter i huden, detaljer som hårstrå över ögonen och jämnar till bakgrunden. Ibland justerar jag någon färg i bilden för att få ett mer harmoniskt resultat, ändrar beskärning eller konverterar bilden till svartvitt med justering av varje färg för sig. Slutligen målar med skuggor och ljus i partier för att skapa ett extra djup, det konstnärliga uttryck som påminner om målningar.
Resultatet blir ett äkta hantverk!

 

När du beställer digitala bilder och önskar att dessa ska få lite extra kärlek på dina absolut favoritabilder, kan du självklart beställa till det. 😍

studio

Gravid