MENY

FÖRE & EFTER BILDER

konstnärlig retusch

FINEART PORTRÄTT

 

Jag redigerar alla bilderna innan du får se ditt galleri. Jag ställer ljus, färg, kontrast och skärpa. Ibland lägger jag till mer ljus på ett extra mörkt parti. Exempelvis om det är aningens för mörk skugga på ena sidan så korrigerar jag det. Finns det några enstaka blåmärke eller rivsår så tar jag bort dessa. Om du önskar mer retuschering än detta kan det beställas till som extra. Dina absoluta favoritbilder som ska upp på väggen, ger jag extra kärlek och arbetar med i detalj.

 

Bilder som du beställer hos mig som en färdig produkt som 20x30 cm och större (t.e.x. förstoringar, tavlor, standouts, delux fotoboken) jobbar jag med i detalj för att dina bilder ska få mitt unika konstnärliga uttryck.

 

Du kan här se några exempel på hur bilden är smakfullt bearbetade innan de produceras som tavlor. Retuscheringen innebär att jag tar bort ojämnheter i huden, detaljer som hårstrå över ögonen och jämnar till bakgrunden. Ibland justerar jag någon färg i bilden för att få ett mer harmoniskt resultat, ändrar beskärning eller konverterar bilden till svartvitt med justering av varje färg för sig. Slutligen målar med skuggor och ljus i partier för att skapa ett extra djup, det konstnärliga uttryck som påminner om målningar.
Resultatet blir ett äkta hantverk!

 

När du beställer digitala bilder och önskar att dessa ska få lite extra kärlek på dina absolut favoritabilder, kan du självklart beställa till det. 😍