MENY
Fotograf Lund, Fotograf Malmö, Fotograf porträtt, Barnfotograf Lund, Barnfotograf Malmö

STEG 1: BOKA IN DIN TID

Jag antar att du är intresserad av en fotografering hos mig när du hittat hit! Varmt välkommen!

Enklast är att vi bokar tiden via telefon men annars kan du fylla i några förslag på datum som passar er bra när du mejlar mig din förfrågan.

Allra bästa tiden för små barn är på förmiddagen, därför rekommenderar jag att vi bokar en tid då din bebis är pigg och glad. 9.30 eller 11.00

Om du har äldre barn eller har en av de där sällsynta bebisarna som inte är så pigga på morgonen finns det istället tider vid 13-15 på eftermiddagen. =)
Kanske finns det någon planerad studiedag, i så fall är detta en perfekt dag för en fotografering.

När vi har hittat en tid får du en bokningsbekräftelsen via email med tips inför fotograferingen. Jag skickar även en faktura för fotograferingsavgiften (därför behövs din adress vid bokningen). Vill du ringa mig kan vi prata om några särskilda önskemål, vilka bilder du gillar bäst i galleriet och vad du har tänkt göra med dina bilder, annars tar vi det på plats vid själva fotograferingen.

 

STEG 2: SJÄLVA FOTOGRAFERINGEN

Kom till studion vid din bokade tid. Tidigast 5 minuter innan. Det finns gratis parkering på gatan utanför huset där studion finns. Fotograferingen tar allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Det är bäst att barn är ombytta när ni kommer så de slipper stressen med det direkt innan vi ska fotograferas. De flesta barn gillar inte momentet att byta kläder så då kan det hända att får en dålig start. Vi pratar igenom dina önskemål och väljer en bakgrund som matchar kläderna och tar fram rekvisita som du/barnen fastnar för.


När det kommer till barnfotograferingar är det teamwork som gäller! Jag ger dig instruktioner om hur du bäst kan hjälpa till. Jag är tydlig i min guidning så att vi tillsammans skapar ett fint galleri av bilder som ni kan välja mellan! Jag försöker oftast skapa två olika bilderserier för mina fotograferingar. Något med en lite mjukare ljussättning och någonting mer dramatiskt /kontrastrikt. Är alla i bra form kanske vi hinner med ett klädbyte.

Direkt efter fotograferingen tar vi några minuter att tittar tillsammans på mitt produktsortiment (olika tavlor och album) så du känner vad du fastnar för och kan föreställa dig detta hemma. Du får gärna ta bilder med din telefon på de exemplar du gillar.

STEG 3: DEN ROLIGA DELEN!

Några dagar efter din fotografering (2-5 dagar) får du en länk till en personlig webbshop där produkter och ett webbgalleri finns med alla de bästa bilderna från vår session. Du får se alla bilder som blir bra som (oftast 20-40 bilder beroende på typ av fotografering). Du kan i lugn och ro hemma välja ut dina favoritbilder som du vill beställa och vilka produkter du önskar. Mina mest populära produkter finns att beställa via webbshoppen: Tavlor, standouts, collage tavlor, fotoböcker samt digitala bilder.

 

Behöver du hjälp, kan du ringa mig så hjälper jag dig gärna via telefon/facetime eller så bokar vi en tid i studion där du kan titta på produkterna samtidigt som du bestämmer vad du vill göra.

 

I mina färdiga paketlösningar ingår fullt retuscherade bilder och superfina produkter!!!

 

Betalning sker via faktura/BankGiro eller med hjälpa av Svea Ekonomi för delbetalning.

kollektion A
4250kr
 • PlanERING, TIPS OCH RÅD INNAN SESSIONEN
 • LÅN AV REKVISITA
 • 5 digitala bilder för egen framkallning (full retusch)
 • 1000 kr VÄRDEKOD att beställa för i webbshopen inom 7 dagar från att du fått galleriet: prints, TAVLOR, album, digitala bilder, IMAGEBOX etc.
kollektion B
7250kr
 • PlanERING, TIPS OCH RÅD INNAN SESSIONEN
 • LÅN AV REKVISITA
 • 10 digitala bilder för egen framkallning (full retusch)
 • 2000 kr VÄRDEKOD ATT BESTÄLLA FÖR I WEBBSHOPEN INOM 7 DAGAR FRÅN ATT DU FÅTT GALLERIET:PRINTS, TAVLOR, ALBUM, DIGITALA BILDER, IMAGEBOX ETC.
kollektion C
9850kr
 • PlanERING, TIPS OCH RÅD INNAN SESSIONEN
 • LÅN AV REKVISITA
 • 15 digitala bilder för egen framkallning (full retusch)
 • 4000 kr VÄRDEKOD ATT BESTÄLLA FÖR I WEBBSHOPEN INOM 7 DAGAR FRÅN ATT DU FÅTT GALLERIET:PRINTS, TAVLOR, ALBUM, DIGITALA BILDER, IMAGEBOX ETC.

VAD SKA DU GÖRA MED DINA BILDER?

Börja gärna fundera redan innan din fotografering vad du vill göra med dina fina bilder. Vad du ska göra med dina bilder är kanske den viktigaste aspekten att tänka på när du planerar för en fotosession, men det är väldigt ofta som denna delen kommer sist. Att ha bilderna digitalt känns idag viktigt men med dessa superfina bilder som vi jobbat hårt för att ta fram förtjänar ett bättre öde än att bara samla damm på en hårddisk. Vem vet hur länge dem finns kvar? Ett riktigt konstverk däremot! Du kommer aldrig att få samma känsla när du tittar på dina foton på en skärm som du kommer att få genom att se dem på din vägg eller bläddra igenom ett vackert album, så därför har jag några färdiga paket som är med fina rabatter.