MENY

NYFÖDDFOTO

NYFÖDDFOTOGRAFERING

NYFÖDDFOTOGRAFERING - ETT MINNE FÖR LIVET

Stort grattis till ert väntande lilla mirakel! Hos mig får du din fina lilla skatt föreviga på bästa sätt med vackra nyföddfoto, poserade eller naturliga - det bestämmer du själv.

 

Jag arbetar strukturerat under vår fotografering med så lite hantering av din bebis som möjligt.

 

Dessa 1½- 2 timmars fotograferingar är för nyfödda bebisar upp till 6 veckor. Jag har ett arbetsflöde med poser och ljussättningar som ger dig en underbar bildserie med blandade naturliga och poserade bilder. Poserade bilder går bäst på bebisar upp till 14 dagar då den sover djupt och kroppen är mer följsam och hopkrupen som den var i magen.

Vid 2 veckor är din bebis redan mycket starkare, mer vaken och kan nog fokusera sin blick utan att korsa ögonen. :) Vid 5-6 veckors tid är din bebis ännu mer vaken, kan ge fin ögonkontakt och har vi tur kommer din bebis att visa sitt vackra svarsleende!

 

SYSKONBILDER/FAMILJEBILDER

Önskar du att vi tar familjebilder/syskonbilder går det bra om syskonet är 3+ . Om det äldre syskonet är under 3 år rekommenderar jag istället att ni väntar med syskonbilderna tills bebisen och syskonet har fått starkare band till varandra och den lille kan sitta själv, vilket oftast sker i 6-8 månaders åldern (Det bästa åldern för syskonbilder).

REKVISITA
Jag har ett superstort sortiment av bakgrunder och rekvisita speciellt utvalt för nyföddfotograferingar som wraps, pannband, filtar, hinkar och skålar. Du behöver inte ta med någonting förutom sköterskan och ett ombyte.

 

Jag lovar dig fantastiska bilder från denna speciella tid i livet. En ny resa börjar när din bebis är här och detta, om något i livet är värt att föreviga.

 

BOKA DIN TID

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

 

Vad kostar det?

Fotograferingstiden 1-2 timmar, lån av rekvisita, personlig bildvisning (ca 1-2 veckor efter fotograferingen) betalar du en fotograferingsavgift på 1500 kr

Bilder köper du till enligt aktuell prislista.

 

Är du intresserad och vill höra mer eller boka?
Kontakta mig så får du mer information om nyföddfotografering och priser på mina produkter.

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (1500 kr för nyfödd).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 1-2 timmar, detta beroende på er lilla bebis. Jag vill få stor variation i dina bilder, fällar, korgar och filtar används för variation av olika poser samt er föräldrars händer och famn. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Syskonfoto går bra när storasyskonet är 3+. Vid yngre storasyskon rekommenderar jag istället att ta dessa bilder när er lilla familjemedlem är 6-7 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon eller mejl

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM Vi BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om ni blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

KONTAKTA MIG


0708583926

fotograf@jennysandberg.se

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.