MENY

BARNETS FÖRSTA ÅR

BARNETS FÖRSTA ÅR

 

föreviga ditt barns milstolpar
föreviga ditt barns milstolpar

Det är en ära att som fotograf, få följa din lilla bebis från alldeles nykläckt till att bli en liten underbar miniperson med så mycket personlighet. Det händer så mycket under första året som måste firas med fina bilder. Det första leendet, äta på fötterna, ligga och hålla upp nacken, krypa, nyfiket undersöka sin omgivning till att kunna stå och gå. Jag ser så fram emot att få lära känna din lilla minimänniska och ge dig det finaste du kan få - vackra porträtt som minnen för livet! Så att du aldrig kommer att glömma denna korta, intensiva och underbara tid i livet.

 

PAKETPRIS PER SESSION

3750 kr

Dessa 4 milstolpar är lite extra speciella att fotografera

 • Nästan helt ny! (3-6 veckor): En minisession för bebisen. Vi fotograferar bebisen i dina händer samt i en korg. Vi kan även ta föräldrabilder/familjebild om du önskar det. (ca. 30 minuter). Inga syskon vid denna session, då det är en kort session. Vill du ha med syskon är du välkommen att boka en ordinarie nyföddfotografering med familjebilder.
 • Jag ligger på magen! (3-5 månader): Nu har din bebis börjat upptäcka världen och sig själv. De första söta små leenden börjar komma! Vid 3 månader brukar bebisen kunna ligga på magen och hålla upp sitt huvud och vid 4 månader, kanske även hålla i sina små fötter när den ligger på rygg. Så gulligt! Sessionen tar ca 20 minuter.
 • Jag kan sitta själv! (6-9 månader): Denna session är lite längre än de övriga sessionerna då det händer så mycket och vi har möjlighet att få stor variation på bilderna! Sessionen tar ca 30-40 minuter. Vid denna åldern brukar de flesta bebisar kunna sitta själv och bjuder generöst på sin charm. Är barnet tidig i sin utveckling så kan krypande komma igång i slutet av denna period. Allt detta brukar leda till busiga fartfyllda (svettiga) sessioner. Vid denna session kan vi även ta tid att ta syskonbilder. Det är viktigt att ta syskonbilderna innan bebisen kan krypa! Vi kan även passa på att ta en ny familjebild vid denna session.
 • Nu e jag stor och står själv (11-13 månader): De flesta bebisar i denna ålder kan stå upp, med stöd av en stol eller helt själv! Oavsett brukar det blir fartfyllt med raketfart kryp! Vi tar därför inte syskonbilder vid detta tillfälle. Sessionen är bara för den glada 1-åringen och tar ca 20 minuter. 🤩

 

Bonus!!

Om du har gjort minst 3 sessioner under året får du en bonus värt 5450 kr!

Du får välja mellan en fotobok med dina 30 favoritbilder från året eller en 50x50 cm tavla (collage eller en bild).

 

 

Du sparar upp till 1700 kr per tillfälle jämfört med en ordinarie session, och glöm inte bonusen om du bokar 3 sessioner (värde 5550kr)

Priser och bokning

Fotograferingsavgift

Just nu endast 600 kronor

(betalas bara för bokningen av din första session)

Bildpaket

3750 kr/session

inkl. 5 digitala bilder

I paketet ingår dessutom vid varje tillfälle

 • Planeringen inför fotograferingen utifrån dina önskemål via mail eller telefon
 • Fotografering i studion
 • Lån av rekvisita (fällar, korgar, leksaker, filtar etc)
 • Fri ombokning vid sjukdom
 • Webbshop/webbgalleri, tillgängligt 7 dagar, där du väljer ut dina bilder till ditt paket.
  ca 15-20 bilder per tillfälle att välja mellan
 • Erbjudande på minst 20% rabatt vid köp av fler bilder
Bonus!!

Om du har gjort minst 3 sessioner under året får du en bonus värt 5450 kr!

Du får välja mellan en fotobok med dina 30 favoritbilder från året eller en 50x50 cm tavla (collage eller en bild).

Babyfotografering, Babyfoto, Barnfotografering Skåne, Barnfotograf Skåne, Fotograf Lund, Fotograf Helsingborg

 

Hur betalar jag?

Du betalar en fotograferingsavgift på 600 kronor vid första fotograferingen. Du betalar därefter för ditt bildpaket när du valt ut bilderna i webbshoppen. Betalning sker mot faktura. Bildleverans sker efter betalning är mottagen av hela paketavgiften.

Jag vill boka, hur gör jag?

Du bokar genom att kontakta mig med via formuläret nedan med detaljer om din bebis: ålder samt de sessioner du skulle vilja att vi bokar in. Kom gärna med förslag på några dagar som kan passa dig för din första session så underlättar det vid bokning. Vi bokar sedan vid första fototillfället en preliminärtid för nästkommande session om du vill göra fler.

 

 

 

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG

 

Enklast når ni mig via mail.

Jag svarar normalt samma dag.

 

fotograf@jennysandberg.se

 

RING MIG

 

Om du behöver att snabbt svar eller vill boka sista minuten kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926