MENY

BOKNINGSVILLKOR

BOKNINGSVILLKOR

BETALNINGSVILLKOR

 • Du betalar fotograferingsavgiften vid din bokning av fotograferingen. Detta är en bokningsavgift som täcker din reserverade tid för din fotografering. Betalning sker mot faktura som skickas via email och ska betalas inom 3 dagar.
 • Bildköpet gör du när du har fått se dina bilder. Du behöver alltså inte bestämma dig för något i förhand. Några dagar efter din fotografering får du ett email med en lösenordsskyddad webbshop där du hittar ditt bildgalleri.
 • Du får 7 dagar att lägga din bildbeställning i webbshoppen. Jag finns på telefon om du behöver hjälp eller råd.
 • Eventuella paketpriser och erbjudandepriser gäller per fotograferingstillfälle och gäller bara vid beställning i webbshoppen inom 7 dagar.
 • Betalning sker som standard med faktura. Du kan som kund hos mig kan du även handla mot 12-månaders räntefri delbetalning via Svea Ekonomi. Välj mellan 3 flexibla alternativ: 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning.

 

OMBOKNING SJUKDOM & VÄDER

 • Du måste boka om din tid om du eller barnet bli sjuka. Naturligtvis bokar vi även om ifall att jag blir sjuk. Bilderna blir inte bra om någon av oss är sjuka. Under vinterhalvåret kan sjukdomsperioden vara långvarig (särskilt i familjer med förskolebarn.) Ombokning sker kostnadsfritt och oftast inom 1-2 veckor.
 • Vid bokning av utomhusfotografering och det blir regn eller starka vindar bokar vi om. Vi avvaktar in i det sista och får vara flexibla vid osäker prognos. Det kan ändras sista dagen.

 

ÖVRIGT

 • Finns det ett viktigt datum du behöver bilder till kan du maila det vid förfrågan. Jag försöker anpassa leverans så gott det går. Boka i så god tid som möjligt. Leveranstid på bildbeställningar är 1-6 veckor beroende på beställningen.

 

GDPR

 • Dina kontaktuppgifter sparas och används bara av Jenny Sandberg i samband med bokning av en fotografering hos mig.
 • Dina uppgifter: namn, telefon och epost kommer att användas för att kontakta dig. Dina adressuppgifter används för att skapa din fakturor vid bokningen av din tid samt vid bildbeställningen.
 • Jag sparar dina uppgifter i mitt bokningssystem. Jag lagrar alla dina bilder som jag visar dig och raderar inte de aktivt om du inte önskar det.
 • Vill du att jag raderar dina personliga uppgifter som telefonnummer och epost eller dina digitala filer, vänligen meddela mig detta via mail efter att vi är klara med vårt samarbete.
 • Din e-post används vid mailutskick. Önskar du inte detta, ange det vid din bokning eller avprenumerera när det kommer ett utskick (sker vanligtvis bara en gång per år)

BILDANVÄNDNING
Ni godkänner användning av bilderna i Fotograf Jenny Sandbergs sociala medier, tryckt material och hemsida om inget annat sägs vid bokningstillfället eller fotograferingen.

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG


fotograf@jennysandberg.se
Om du behöver att snabbt svar eller

kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926

 

 

OM STUDION I LOMMA

 

Studion startades för 13 år sedan, hösten 2008, och har under 7 år funnits i Bjärred. 2015 flyttade studion ut till natursköna Lomma hamn, på Tullhustorget 2, med havet som närmsta granne. En fantastisk kreativ och mysig miljö.

 

Fotostudion är anpassad för barnfamiljer med inredning och tillbehör som varje nybliven mamma och småbarnsfamilj kan tänkas behöva. Jag har skapat en mysig, välkomnande och hemtrevlig miljö att vara i för alla i familjen.

 

I studion finns det flera olika bakgrunder så att det är lätt att hitta något som kommer att passa ditt hem, er inredningsstil och klädstil. Rekvisitan har jag noga valt ut och köpt in för att skapa unika fotograferingar. Korgar, stolar, pallar, filtar, leksaker, lånekläder med mera.

 

Under det varmare halvåret, maj - oktober, erbjuder jag även utomhusfotograferingar i närbelägna Bjärred och i Lomma där jag har några utvalda smultronställe för barnfotograferingar.

 

Antalet fotograferingar är begränsade för att jag ska kunna säkerställa bästa service till alla mina kunder. Är du intresserad att boka, ring mig för att boka en tid eller skicka en förfrågan via kontaktformuläret.

 

 

 

OM JENNY

Jag är prisbelönt specialiserad nyföddfotograf och barnfotograf. Jag har tre barn i åldrarna 18, 15 och 10 år.

Jag är utbildad certifierad porträttfotograf och har under åren vunnit fina priser för mina barn- och familjeporträtt. Jag har gått flera olika utbildningar och strävar hela tiden efter att utvecklas och har som mål att ha flera personliga projekt varje år.

 

2018 6 diplom i SM
2017 Årets fotograf (Svenska Porträttfotografers Förbund)
2017 Nominerad till Årets företagare i Lomma kommun
2016 SM 1:a plats Temakategorin Par
2016 SM Tredje plats Porträtt
2016 SM Silverutmärkelse Barn, Silverutmärkelse Par, Silverutmärkelse Porträtt, Hedersomnämnade Nyfödd/Baby
2015 Certifierad porträttfotograf genom SFG /Auktoriseringskurs
2015 SM Tredje plats, Brons kategori Familj/Grupp
2014 SM Tredje plats, Brons kategori Barn 2014 European Photographer – FEP