MENY

FINA ORD FRÅN MINA KUNDER

FINEART PORTRÄTT

Vi har anlitat Jenny under 7 års tid och Jenny levererar FANTASTISKA bilder gång på gång. Vi har numera inga tomma väggar kvar hemma :) Rekommenderas varmt!

- Helena Häggblad-

Jenny du är så proffsig och verkligen en superduktiga fotograf. Vi är mer än nöjda och kommer rekommendera dig till alla vi känner.

 

- Sofia -

Jag vill bara säga att vi är verkligen supernöjda med bilderna. Familjen plus släkten spenderade några dagar med att kolla på bilderna om och om igen. Jag hade svårt att jobba de två första dagarna för att jag bara ville kolla på bilder på våra barn :-D

 

Stort tack!

 

- Agatha -

Tack för en mysig förmiddag

hos dig idag!

Du är superproffsig och

allt kändes så otroligt avslappnat.
- Manda med familj -

Fotograf Lund, Fotograf Malmö, Barnfotograf Lund, Barnfotograf Malmö, FineArt porträtt, Porträttfotograf, Nyföddfotografering, Nyföddfotograf Lund, Nyföddfotograf Malmö

Åh så nöjda vi är! Fotografierna är underbara och det blev en riktigt fin inredningsdetalj i vårt vardagsrum där vi kan njuta av tavlorna varje dag. Vi kommer tillbaka igen när barnen växt till sig lite till. <3"
- Anna -

Du är helt enkelt bäst! Vi beundrar tavlorna med tårar i ögonen - Vilka mästerverk!! Tusen miljoners tack
- Katarina -

 

Tusind tak for idag og for vores fotosession. Det var sådan en professionel, fin og behagelig oplevelse. Vi glæder os meget til at se billederne. :)

 

Nadine

Nyföddfotografering Lund, Nyföddfotografering Malmö, Fotograf Lund, FOtograf Malmö, Barn foto Lund, Barnfotograf Lund, Babyfotograf Lund, Babyfotograf Malmö

Gravidfotografering

En barnfotografering hos mig ger dig vackra bilder att inreda ditt hem med och såklart minne för livet. Jag är såklart himla glad att du hittat hit och är intresserad av att boka en fotografering hos mig. Jag ÄLSKAR att fotografera barn i alla åldrar.

 

Under mina 13 år som barnfotograf har jag nu fotograferat över 2000 barnfamiljer vilket gett mig massor av erfarenhet. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet.

 

Fotograferingsavgift 950 kr

Bilder köper du till enligt aktuell prislista