MENY

GRAVIDFOTO

 

GRAVIDFOTOGRAFERING

Först och främst, stort grattis till ert väntande lilla mirakel. En mycket speciell tid i livet att fånga den där unika känslan som infinner sig, den vackra kvinnokroppen och kärleken. Hos mig får du stilrena och vackert ljussatta gravidfoto.

När du väljer att bli fotograferad av mig fokuserar vi vid din gravidfotografering på att ta vackra bilder på dig och din växande mage. Jag arbetar med ljuset för få fram formerna att skapa konstnärliga porträtt som du kommer att glädjas åt och minnas även efter din lilla bebis kommit till världen. Jag lovar att du kommer känna dig trygg och säker hela vägen och bli guidad genom fotograferingen om hur du ska stå för att framhäva dig på absolut bästa sätt.

 

När rekommenderar du att fotograferingen ska göras?
Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 30-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra.

 

Vad ska jag ha på mig?
Jag rekommenderar bilder i underkläder för att framhäva magen vackrast. Det finns även 5 olika vackra gravidklänningar att låna. Pastellrosa med öppen mage, mocka/brun med öppen mage, en svart långklänning som är elegant och vacker, en vit spetsklänning samt en puderrosa tyllklänning. Det finns även mycket olika tyger/tyll att använda som rekvisita

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT: 950 KR

 • ca 45 minuters fotografering i studion
 • Lån av gravidklänningar
 • Med eller utan partner
 • Personlig bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering

  Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Bilder köper du till enligt aktuell prislista.
  Bilderna kan beställas digitalt, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen. Det brukar bli ca 20-25 bilder att välja mellan.
  Rabatter finns vid din bildvisning.
 • Här hittar du prisexempel på mina produkter.

KONTAKTA MIG


0708583926

fotograf@jennysandberg.se

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.