MENY

GRAVIDPORTRÄTT

GRAVIDPORTRÄTT

Vid din gravidfotografering fokuserar vi på att ta vackra bilder på dig och din växande mage. Jag arbetar mycket med ljuset för få fram formerna att skapa konstnärliga porträtt som du kommer att glädjas åt och minnas även efter din lilla bebis kommit till världen.

Du väljer vid denna fotografering om du vill ta med eller utan din partner och eventuella storasyskon. Jag rekommenderar bilder i underkläder för att framhäva magen vackrast men jag har även flera gravidklänningar till utlåning.

- En pastellrosa med öppen mage
- En mocka/brun med öppen mage
- En svart långklänning som är elegant och vacker
- En vit spetsklänning


Det finns även mycket olika tyger/tyll att använda som rekvisita

 

Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 30-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra.

Pris: 950 kr

 

  • Upp till en timmes fotografering i studion
  • Lån av vackra gravidklänningar (se bildgalleri)
  • Vackra ljussatta porträtt med konstnärlig touch
  • Två till tre olika ombyte/bakgrunder
  • Personlig bildvisning 1 - 2 veckor efter vår fotografering

Ni köper sedan endast de bilder som ni förälskar er alldra mest i. Det ingår inga produkter eller digitala filer i fotograferingsavgiften. essa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering.
Det finns just nu även ett specialerbjudande där du får både gravid- och nyföddfotografering. Se mer här.

PRIS 950 kr

 

  • ca 45 minuters fotografering i studion
  • Lån av vackra gravidklänningar (se bildgalleri)
  • Vackra ljussatta porträtt med konstnärlig touch
  • Två till tre olika ombyte/bakgrunder

 

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila för mer information.

 

Det finns just nu även ett specialerbjudande där du får både gravid- och nyföddfotografering. Se mer här.

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift som är 950 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid 1 timme, lån av rekvisita som tyger och klänningar.

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Tillsammans diskuterar vi igenom dina önskemål och tar den typen av porträtt som du önskar. Jag arbetar mycket med ljuset för att forma kroppens redan vackra form med skuggor.

Jag försöker få stor variation i bilderna med poser, ljus och rekvisita.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva