MENY

BOKA DIN TID

Jag tar ett begränsat antal fotograferingar varje månad för att kunna ge varje kund en unik uppleveles och bra service. För att boka en tid skickar du in din förfrågan via mitt via mitt formulär KONTAKTA MIG eller ring mig/skicka SMS.

Jag har vanligtvis 3-4 veckors väntetid så vänta inte. Maj - December är min högsäsong så då är det lite längre tid.

 

Nyfödda tar jag en per vecka.

DIN FOTOGRAFERING

Det finns flera olika typer av fotograferingar att välja mellan. Nyfödd, Baby, Barn i studio, Utomhusfoto och gravidfoto.

 

När du bokat kommer jag att skicka dig mer information om förberedelser inför din fotografering, klädval och annat att tänka på.

 

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. I studion finns alla mina produkter som visningsex som vi tittar på tillsammans.

BESTÄLLNING - BILDVISNING

Efter vår fotografering bokar vi in en tid för bildvisning i studion. Vanligtvis 1-2 veckor efter fototillfället. Det är på bildvisningen du får se och beställa dina bilder.

 

Du beställer bara de bilder som du älskar i det format som passar dig.

 

 

 

 

Olika från priser på alla mina vackra handgjorda produkter hittar du här.

 

HUR GÅR DET TILL?

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID

Hör av dig på telefon eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så ringer jag upp dig. Går även bra med SMS (0708583926).

Vi pratas vid eller mejlar om dina önskemål, vilken typ av bilder du gillar och vad du tänkt göra med dina bilder.

FOTOGRAFERING

Kom till studion på din bokade tid. Det finns gratis parkering utanför dörren med P-skiva.

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen tittar vi tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vilka produkter du älskar mest. Vi bokar en tid till din bildvisning vanligtvis veckan därpå. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

Priser för fotograferingsavgifter hittar du här.

ONLINEGALLERI

Just nu har jag framförallt visning online. Du får hem en länk till dina bästa bilder ca 2-3 dagar efter vår fotografering. Vill du ha specialbeställda tavlor, ramar går det att istället boka en bildvisning på plats i studion.

Antalet bilder varierar beroende på fotograferingstyp och antal familjemedlemmar.

Jag hjälper dig gärna även om du ser bilderna online. Vi bokar ett telefonmöte och diskuterar dina tankar och frågor.

Olika från priser på alla våra vackra handgjorda produkter hittar du här.

HÄMTNING AV DIN BESTÄLLNING

När din beställning är klar att hämta (oftast 2-6 veckor efter din beställning beroende på vilka produkter du beställt) får du ett SMS med en tid att hämta. Passar inte tiderna, kan du ringa mig så bokar vi en tid som passar bättre.

 

VARMT VÄLKOMNA!

MOBIL: 0708583926 (SMS går bra)

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM