MENY

HUR GÅR DET TILL?

1. BOKA DIN TID

Det enklaste är att lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så mejlar jag dig mer info och några olika tidsförslag. Du är även välkommen att ringa/maila. Vi bokar en tid för din fotografering, vanligtvis 1-3 veckor framåt. Men ibland finns det någon återbudstid och då kan vi hitta en tid snabbare.

 


När vi har hittat en tid får du en bokningsbekräftelse via email med tips inför fotograferingen. Jag skickar även en faktura för fotograferingsavgiften (därför behövs din adress). Vill du ringa mig kan vi prata om dina specifika önskemål, vilka bilder du gillar bäst i mitt galleri och vad du har tänkt göra med dina bilder, annars tar vi det på plats vid fotograferingstillfället.

 

 

 

 

 


Du betalar först för din bokade fotografering, inga bilder ingår i denna avgift. Vid din bildvisning beställer du sedan de bilder du tycker mest om. Läs mer nedan.

 

Se aktuella priser här

 

 

2. FOTOGRAFERINGEN

 

Kom till studion vid din bokade tid. Det finns gratis parkering på torget utanför huset. Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Det är bäst om barn/en är ombytta när ni kommer så de slipper stressen med det direkt innan vi ska fotograferas. Vi väljer en bakgrund som matchar kläderna och tar fram rekvisita som du/barnen fastnar för. Jag fotograferar med blixt på stativ men kamera i handen.


När det gäller barnfotografeirng är det teamwork som gäller mellan oss. Jag ger dig instruktioner om hur du bäst kan hjälpa till. Jag är tydlig i min guidning så att tillsammans skapa vi en bra urval av bilder! Jag försöker skapa en eller två bilderserier för alla fotograferingar. Något med en mjuk ljussättning och någoting med en mer dramatiskt ljussättning. Är alla i bra form kanske vi hinner med en klädbyte.

Direkt efter fotograferingen tar vi några minuter att tittar tillsammans på mitt produktsortiment (tavlor och album) så du känner vad du fastnar för och kan föreställa dig hemma. Du får gärna ta bilder med din telefon på de olika exemplar du gillar. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

3. BESTÄLLNING BILDVISNINGEN

Efter vår fotografering bokar vi in en tid för bildvisning i studion. Vanligtvis 1-2 veckor efter fototillfället. Det är på bildvisningen du får se och beställa dina bilder. I studion finns visningsprodukter för alla våra produkter som erbjuds. Vi skräddarsyr din beställning utifrån dina önskemål och din budget.

 

Betalning sker via faktura/BankGiro eller med hjälpa av Svea Ekonomi för delbetalning.


Du beställer bara de bilder som du älskar i det format som passar dig.

 

Olika från priser på alla mina vackra handgjorda produkter hittar du här.

 

 

HUR GÅR DET TILL?

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID

Hör av dig på telefon eller lämna dina kontaktuppgifter via hemsidan så ringer jag upp dig. Går även bra med SMS (0708583926).

Vi pratas vid eller mejlar om dina önskemål, vilken typ av bilder du gillar och vad du tänkt göra med dina bilder.

FOTOGRAFERING

Kom till studion på din bokade tid. Det finns gratis parkering utanför dörren med P-skiva.

Fotograferingen kan ta allt från 25 minuter till 2 timmar beroende på vilken session du har bokat. Direkt efter fotograferingen tittar vi tillsammans på mitt produktsortiment så du ser vilka produkter du älskar mest. Vi bokar en tid till din bildvisning vanligtvis veckan därpå. Du får med dig en komplett produktguide och prislista hem så du kan planera lite hemma i lugn och ro.

Priser för fotograferingsavgifter hittar du här.

ONLINEGALLERI

Just nu har jag framförallt visning online. Du får hem en länk till dina bästa bilder ca 2-3 dagar efter vår fotografering. Vill du ha specialbeställda tavlor, ramar går det att istället boka en bildvisning på plats i studion.

Antalet bilder varierar beroende på fotograferingstyp och antal familjemedlemmar.

Jag hjälper dig gärna även om du ser bilderna online. Vi bokar ett telefonmöte och diskuterar dina tankar och frågor.

Olika från priser på alla våra vackra handgjorda produkter hittar du här.

HÄMTNING AV DIN BESTÄLLNING

När din beställning är klar att hämta (oftast 2-6 veckor efter din beställning beroende på vilka produkter du beställt) får du ett SMS med en tid att hämta. Passar inte tiderna, kan du ringa mig så bokar vi en tid som passar bättre.

 

VARMT VÄLKOMNA!

MOBIL: 0708583926 (SMS går bra)

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva