MENY

BARNFOTO I STUDION

Ett minne för livet - oavsett ålder på ditt barn! Oavsett om ni vill ha klassiska tidlösa porträtt eller lekfulla spontana bilder på dina barn så hjälper jag dig! Det finns en lång tradition att ta babyfoto i studion när våra bebisar är små och sen igen när de är 1 år. Men så mycket händer även efter barnets första år och det finns härliga tider att ta fina lekfulla och klassiska porträtt.

 

Galleri hittar du längre ner på sidan!

 

Inspiration på bilder med yngre barn 6-15 månader hittar du här.

Vid 2-5 års åldern är det en fartfylld tid att fotografera ditt barn. Då pratas det och bjuds på bus i kvadrat. De har många gånger fått syskon och med det, en lekkamrat. Barn i denna ålder tänker inte så mycket på vad andra tycker – de bara är. Det är så underbart! Det är en fin ålder att komma ihåg med bilder senare... och så har de fått alla sina fina tänder innan de börjar tappa de! Barn i dessa åldrar är bäst at fotografera på morgonen. Eftermiddagarna, särskilt efter förskolan, är de oftast för trötta för att träffa nya personner och göra nya saker.

 

 

 

6-9 åringar är supermysiga! Små kloka minimänniskor som lämnat småbarnsåren bakom sig. Vi kan ta bilder som visar personligheten men med lite mer posering och avancerad ljussättning. Riktiga konstverk & tidlösa porträtt som kommer att se ut som målningar! Äldre barn klarar även att vara uppe lite längre på kvällarna så du kan även satsa på utomhus fotografering i naturen i det vackra kvällsljuset!

Barn av 10 år och äldre har oftast lite mer att säga till om hur de vill bli fotograferade. Så vi kan, om dem vill, tillsammans prata om deras idéer och göra några bilder utifrån det. Fotograferingen blir oftast mycket lugnare i denna ålder, men mer kreativa.

______________________________________

LEDIGA TIDER KVAR

 

Ev. finns det ngn ledig tid pga återbud/sjukdom så hör av dig även om du är ute lite i sista sekunden

FULLT november
6 tider kvar december
10 tider kvar januari 2022
10 tider kvar februari 2022

FOTOGRAFERINGSAVGIFT 1200kr

 

I priset ingår mina förberedelser, fotografering, redigering samt bildvisning. Syskonbilder ingår.

 

Gäller vardagar 9-15. Helgtillägg +500 kr

OBS! Inga bilder eller färdiga produkter ingår i fotograferingsavgiften. Bilder köper du till enligt aktuell prislista.
Bilderna kan beställas digitalt, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen.

 

Här hittar du prisexempel på mina färdiga paket och produkter.

 

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.