MENY

BARNFOTO I STUDION

Ett minne för livet - oavsett ålder på ditt barn! Oavsett om ni vill ha klassiska tidlösa porträtt eller lekfulla spontana bilder på dina barn så hjälper jag dig! Det finns en lång tradition att ta babyfoto i studion när våra bebisar är små och sen igen när de är 1 år. Men så mycket händer även efter barnets första år och det finns härliga tider att ta fina lekfulla och klassiska porträtt. Jag fotograferar självklart barn i alla åldrar!

 

Inspiration på bilder med yngre barn 6-15 månader hittar du här.

Vid 2-5 års åldern är det en fartfylld tid att fotografera ditt barn. Då pratas det och bjuds på bus i kvadrat. De har många gånger fått syskon och med det, en lekkamrat. Barn i denna ålder tänker inte så mycket på vad andra tycker – de bara är. Det är så underbart! Det är en fin ålder att komma ihåg med bilder senare... och så har de fått alla sina fina tänder innan de börjar tappa de! Barn i dessa åldrar är bäst at fotografera på morgonen. Eftermiddagarna, särskilt efter förskolan, är de oftast för trötta för att träffa nya personer och göra nya saker.

 

6-9 åringar är supermysiga! Små kloka minimänniskor som lämnat småbarnsåren bakom sig. Vi kan ta bilder som visar personligheten men med lite mer posering och avancerad ljussättning. Riktiga konstverk & tidlösa porträtt som kommer att se ut som målningar! Äldre barn klarar även att vara uppe lite längre på kvällarna så du kan även satsa på utomhus fotografering i naturen i det vackra kvällsljuset!

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT 1200 kr
OBS! Inga digitala bilder eller färdiga produkter ingår
  • Mina förberedelser inför fotografering utifrån era önskemål via mail
  • upp till 45 min fotografering med familj och syskon om så önskas
  • Lån av min fina rekvisita som är anpassad för att skapa naturliga och mysiga bilder
  • Fri ombokning vid sjuktom
  • Ett par dagar efter fotograferingen får du ett webbgalleri med alla de bästa bilderna från din fotografering ca 20-35 st

Bilder köper du till enligt aktuell prislista. Bilderna kan beställas digitalt för egen framkallning, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen eller som vackra fotoböcker.

 

Priset gäller vardagar 9-14,
Helger & Kvällar + 900 kr

 

Här hittar du prisexempel på mina paket och produkter.

 

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG

 

Enklast når ni mig via mail.

Jag svarar normalt samma dag.

 

fotograf@jennysandberg.se

 

RING MIG

 

Om du behöver att snabbt svar eller vill boka sista minuten kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926