MENY

BARNFOTOGRAF & FAMILJEFOTOGRAF
I STUDIO

BARNFOTOGRAF Lund

En barnfotografering hos mig ger dig vackra bilder att inreda ditt hem med och såklart minne för livet. Jag är himla glad att du hittat hit och är intresserad av att boka en fotografering hos mig. Oavsett om ni vill ha klassiska tidlösa porträtt eller lekfulla spontana bilder på dina barn så hjälper jag dig!

 

Vill du ha äkta barnfotografier med fokus på att fånga ditt barns personlighet så har du kommit rätt. Det bästa med barnfotograferingar är att man aldrig vet riktigt vad som händer. Vi busar, leker och sjunger och plockar fram ditt barns fina personlighet. Jag får ofta höra att jag har ett enormt tålamod och jag är alltid inlyssnande till barnens specfika behov. Att komma ner på deras nivå och busa är det bästa jag vet.

 

Min studio, som finns i Lomma, är hemtrevlig, inredd för att passa barnfamiljer och få alla att känna sig välkomna och trygga. Många av mina kunder kommer för sin barnfotografering från hela Skåne - Lund, Malmö till Helsingborg. Det är enkelt att parkera vid min studio och lätt att ta sig dit.

 

Har du frågor eller funderingar kring en barnfotografering hos mig? Varmt välkommen att skicka mig ett mail eller slå mig en signal.

 

FOTOGRAFERINGSAVGIFT: 950 KR

  • ca 45 minuters fotografering i studion
  • Lån av superfin rekvisita som stolar, korgar, stegar, filtar, plädar med mera
  • En personlig bildvisning i min studio ca 1-2 veckor efter din fotografering. Då går vi igenom bilderna och väljer ut era favoriter, bestämmer vad du vill göra med dina bilder.

    Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Bilder köper du till enligt aktuell prislista. Bilderna kan beställas digitalt, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen. Det brukar bli ca 20-30 bilder att välja mellan. Rabatter finns vid din bildvisning.
  • Priset för en barnfotografering varierar beroende vad du önskar för produkter. Här hittar du prisexempel på mina produkter. Kontakta mig för komplett prislista.

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

KONTAKTA MIG


0708583926

fotograf@jennysandberg.se

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.