MENY

NYFÖDDFOTO

NYFÖDDFOTO

Välkommen till världen lilla mirakel!

Boka din nyföddfotografering i tid och få oförglömliga minnen från denna speciella tid. Den här tiden går dig förbi alldeles för snabbt. Man vill bara stanna tiden för att hinna lära känna sin nya lilla familjemedlem och samtidigt ta in precis allt som hänt. Den finaste lilla människan har kommit in i ditt liv. En nyföddfotografering rekommenderar jag görs mellan 2- 6 veckor. Läs mer längre ner om hur en nyföddfotografering hos mig går till och vilken typ av bilder du kan få.

 

Det är så värdefullt med bilder från dessa första veckorna - tiden från nyföddbubblan kommer aldrig igen.

JENNY GER ETT PROFESSIONELLT

INTRYCK OCH ÄR

LUGN OCH MJUK I SIN

FRAMTONING VILKET FUNGERADE

VÄLDIGT BRA MED

VÅR BEBIS. BILDERNA

BLEV MAGISKA OCH

VI ÄR SUPERNÖJDA

 

JENNY GER ETT PROFESSIONELLT

INTRYCK OCH ÄR LUGN OCH MJUK

I SIN FRAMTONING VILKET FUNGERADE

VÄLDIGT BRA MED VÅR BEBIS.

HON ÄR EFFEKTIV OCH

FOTOGRAFERINGEN VAR SMIDIG.

BILDERNA BLEV MAGISKA OCH

VI ÄR SUPERNÖJD MED RESULTATET.

FOTONA ÄR TIDLÖSA

VI KOMMER GÄRNA TILLBAKA.

TRYGGHET & SÄKERHET

Jag är en av de första fotograferna i Sverige som började med nyföddfotografering och har sedan 2010 samlat på mig massor av erfarenhet av nyfödda och deras olika personligheter. Över 1000 små bebisar har jag fotograferat under årens lopp. Jag har gått kurser inom nyföddfoto och sätter prio på att alla mina nyföddfotografering utförs på ett säkert och tryggt sätt. Alla poseringar som jag gör är helt säkra för din lilla bebis.

 

BOKA DIN TID

 

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering preliminärbokar du ditt BF datum redan innan bebisen kommit. Jag planerar då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit och återkommer då med en tid till dig. När vi bokat en tid skickar jag tips inför din fotografering så att ni kan förbereda er.

 

Du betalar en fotograferingsavgift när vi bokar din tid där det ingår mina förberedelser, fotograferingen, lån av min fina nyföddrekvisita som är noga utvald och anpassad för att skapa mysiga naturliga bilder med bebisen i fokus. Hårband, filtar, skålar och tyger att svepa in din lilla bebis i.

ÅH SÅ NÖJDA VI ÄR! FOTOGRAFIERNA ÄR UNDERBARA OCH DET BLEV EN RIKTIGT FIN INREDNINGSDETALJ I VÅRT VARDAGSRUM DÄR VI KAN NJUTA AV TAVLORNA VARJE DAG.

Åh så nöjda vi är! Fotografierna är underbara och det blev en riktigt fin inredningsdetalj i vårt vardagsrum där vi kan njuta av tavlorna varje dag. Vi kommer tillbaka igen när barnen växt till sig lite till. " - Anna -

FÖR BEBISAR 1-3 VECKOR GAMLA

De första veckorna sover din bebis ofta djupt i långa perioder och vaknar bara för att äta korta perioder. Din bebis tycker om att vara ihopkrupen, ofta vill de inte ens sträcka ut sina små ben i denna åldern. Att ligga i nyföddposerna är både bekvämt och tryggt under denna korta period.

 

Om din bebis är vaken och nöjd så tar vi självklart vakenbilder. Det händer att bebisen inte alls vill sova trots att den är liten men det blir underbart med vakenbilder som jag vet att alla mina kunder värderar högt!

 

Alla bebisar är små individer och jag anpassar varje fotografering utifrån bebisen.

 

Önskar du sovbilder? Då är den bästa tiden för att lyckas med detta upp till 14 dagar. Därför är det extra viktigt att du hör av dig i god tid när din bebis är född om du vill ha detta. Gärna redan när du fortfarande är kvar på BB. Efter 2 veckor fokuserar vi inte på sovbilder.

 

Vill du ha familjebilder och syskonbilder? Det går alltid bra att ta familjebilder och föräldrabilder. Syskonbilder går bra om syskonet är 3+ och kan ta enklare instruktioner. Om syskonet är under 3 år rekommenderar jag istället att vi väntar med syskonbilder tills bebisen kan sitta själv, i åldern 6-8 månader.

Nyföddfoto, babyfoto, nyföddfotografering, fotograf lomma, fotograf lund, babyfotograf lund, babyfotograf malmö, nyföddfoto malmö

FÖR BEBISAR 3-8 VECKOR GAMLA

Vid 3-8 veckors ålder är din bebis vaken under längre stunder. Bebisen är redan starkare i kroppen och vill börja sträcka på kroppen.

 

Vi fokuserar inte på sovbilder i denna åldern, men somnar din bebis så kör vi såklart även på det. Denna ålder ger bebisen ofta en fin ögonkontakt och har vi tur fångar vi din bebis fina svarsleende. Det blir vackra porträtt på din bebis, mer vaket och lite mindre poserade bilder. Du kommer älska bilderna!

Är du gravid och vill få fina bilder från både graviditeten och nyföddfoto - då rekommenderar jag mitt specialerbjudandet Gravid + Nyfödd.

nyföddfotografering, nyföddfotograf, nyföddfoto, babyfoto, fotograf lund, fotograf malmö, fotograf lomma, babyfotograf lund, babyfotograf malmö

FOTOGRAFERINGSAVGIFT

fr. 1600 kr

  • En nyföddfotografering i min studio tar ca 1-2 timmar.
  • Föräldrabilder och familjebild (utan syskon) ingår
  • Syskonbilder / Familjebild inkl. syskon +250 kr
    (Syskon måste bara + 3 år och kunna ta lättare instruktioner)
  • Bonus! Minisession vid 6-8 månader
  • 10 st Välkommen till världen kort
    (10x15 cm förstoringar med samma bild på samtliga)
  • Några dagar efter vår fotografering får du en länk till en personlig webbshop med ditt bildgalleri så att du i lugn och ro kan beställa hemifrån. Inga digitala bilder eller produkter ingår i denna avgift. Du väljer vilka produkter och bilder du vill köpa när du sett dina bilder. (minimumköp 3000 kr)

Läs mer om priser och produkter här

 

LEDIGA TIDER

2 tider februari

3 tider mars

3 tider april


Fyll i bokningsformuläret längst ner så hör jag av mig till dig och berättar mer om fotograferingen, mina produkter och bildpriserna.

 

KONTAKTA JENNY

 

Hej! Jag ser fram emot att höra från dig! Ett snabbt telefonsamtal gör det mycket lättare

att svara dina på frågor och berätta om hur fotograferingen går till.

Ange i formuläret vilken tid som det passar dig bäst att jag ringer upp dig!

 

Du kan även ringa mig vardagar 9-15 på

070-858 39 26

 

 

Jag kollar min mejl dagligen måndag - fredag och svarar alltid så fort jag kan.
Har du inte sett något svar från mig inom 2 dagar. Kolla din skräppost om det hamnat där.

Väntar du smått eller har din lilla bebis redan kommit? Eftersom du hittat hit förstår jag att du vill föreviga din lilla krabat med fina nyföddfoto/babyfoto?

Du är varmt välkommen till mig och STORT grattis! Jag lovar dig fantastiska bilder från denna speciella tid i livet. En ny resa börjar när din bebis är här och detta, om något i livet är värt att föreviga.

 

Nu med 13 års erfarenhet har jag fotograferat över 1000 små mirakel. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering och under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.


BOKA I TID

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service. Så skicka en förfrågan om du vill fotografera det finaste du har.

 

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

Scrolla ner för vanliga frågor om nyföddfotografering

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 1-2 timmar, detta beroende på er lilla bebis. Jag vill få stor variation i dina bilder, fällar, korgar och filtar används för variation av olika poser samt er föräldrars händer och famn. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

 

Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion.

Äldre bebisar upp till 6 veckor går utmärkt att fotografera. Så även om din bebis är lite äldre än 14 dagar rekommenderar jag att höra av dig för att föreviga denna tid som går toksnabbt.

FÅR SYSKON VARA MED?

Syskonfoto går bra när storasyskonet är 3+. Vid yngre storasyskon rekommenderar jag istället att ta dessa bilder när er lilla familjemedlem är 6-7 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon eller mejl.

 

Vid nyföddfotografering är bebisen oftast naken och vi använder rekvisita som vackra filtar, pannband, korgar med mera. Allt finns i studion så du behöver inte ta med något om du inte har något speciellt du gärna vill ha med på bild. Vi tittar tillsammans på vilka färger och vilken rekvisita ni gillar bäst.

 

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM Vi BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om ni blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG


fotograf@jennysandberg.se
Om du behöver att snabbt svar eller

kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926