MENY

NYFÖDDFOTOGRAFERING

NYFÖDDFOTO

 

Grattis till ditt väntande lilla mirakel! En fantastisk tid väntar dig och din familj. Det största man kan få uppleva i livet och en ny resa som börjar. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering. Nu med 10 års erfarenhet har jag fotograferat över 600 små mirakel. Under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.

OM DIN FOTOGRAFERING

HUR LÅNG TID TAR DET? FINNS DET REKVISITA ATT LÅNA?


Din fotografering kommer att ta upp till 2,5 timme. Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion.

Äldre bebisar upp till 6 veckor går utmärkt att fotografera. Så även om din bebis är lite äldre än 14 dagar rekommenderar jag att höra av dig för att föreviga denna tid som går toksnabbt.

Det finns ett stort utbud av vacker rekvisita att välja mellan i min studio, särskilt anpassat för nyföddfotografering. Wraps, filtar, pannband, korgar med mera. Vi tittar tillsammans på detta när ni kommer till studion vilken rekvistia och färger som du tycker om mest.


MIN BEBIS ÄR ÄLDRE ÄN 2 VECKOR, GÅR DET?


Är ditt barn 3 veckor eller äldre går det självklart jättebra att få vackra bebisbilder ändå. Det blir då vakenbilder och inte fokus på sovbilder och poserade bilder. Vi bokar en session som är ca 1,5 timme istället och tar många varierande vakenbilder på bebisen själv, i era händer som rekvisita, i korgar och med fina filtar, hårband om ni önskar det.

BOKA DIN TID

NÄR SKA JAG BOKA?


För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service.

BETALNING


Jag tar betalt för fotograferingsavgiften först när vi bekräftat tid för fotograferingen, om i fall att något oförutsett skulle inträffa.

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

 

 

PRIS 1500 kr

 • ca 1-2 timmars fotografering i min studio i Lomma
 • Det finns ett stort urval av rekvisita, unik och noga utvald
 • Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader
 • Välkommen till världen kort (10 st 10x15 förstoringar med en och samma bild på alla)
 • Personlig bildvisning i studion

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila för mer information.

 

CORONA & SÄKERHET - Info om hur jag arbetar

I dessa ovanliga tider vill jag bara uppdatera dig om hur jag jobbar i min studio. Som barnfotograf lever vi med dagissnuvor och kräksjuketider året om och detta med att begränsa smitta är en vardag för mig.

Detta gör jag för att minska smittspridning

 

 • En kund i taget i studion tillsammans med mig
 • Föräldrar hjälper till att flytta barnet/barnen så att vi kan hålla avstånd
 • Spritar och tvättar händerna noga
 • Tvättar använd rekvisita dagligen
 • Avbokar vid minsta symptom på sjukdom
 • Fria avbokningar vid sjukdom

Jag håller städat och tvättar händerna noga mellan varje kund. Som alltid, är jag det minsta sjuk så bokar jag alltid om de fotograferingar jag har.

 

Detsamma gäller mina kunder, att ringa och boka om ifall ni är det minsta lilla sjuka. Både för smittrisken men framför allt för att förutsättningarna för att få en bra och rolig fotograferingär att alla är pigga och friska :).

 

Ombokning är alltid kostnadsfri och du kan boka om så många gånger som krävs för att vi ska kunna ses när alla är krya.

Nu i Coronatider tar jag max två bokningar per dag för att kunna ha tid mellan fotograferingarna. Området runt studion är väldigt lugnt och här rör sig inte mycket folk.

Jag följer också noga de rapporter och rekommendationer som ges och är beredd att anpassa mig efter dessa.

Ni kan känna er trygga med att komma till min studio.

MINISESSION
FOTOGRAFERINGSAVGIFT
500 kr

10-15 minuters fotografering i studio/utomhus

En kortare fotosession för ett barn i studio eller utomhus särskilda dagar under månaden. Ditt barn fotograferas i de kläder ni kommer i.

April FULLBOKAT
Maj FULLBOKAT
Juni FULLBOKAT
Juli INGA TIDER
Augusti INGA TIDER

Det ingår inga bilder, filer eller produkter i fotograferingsavgiften. Dessa köper du separat vid din bokade bildvisning som sker 1-2 veckor efter din fotografering. Specialpaket finns med digitala filer.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.

Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, detta beroende på hur många barn som finns i familjen. Ibland tar det 30 minuter om det bara är ett barn. Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt, syskonbilder och familjebilder beroende på era önskemål. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

I en vanlig familjefotografering går det bra att ha med upp till 4 barn. Syskonfotografering med mindre barn, de som precis lärt sig gå och springa, är en utmaning jag rekommenderar därför att ta dessa syskonporträtt när bebisen är runt 7-8 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon. Om det finns flera barn i familjen räcker en uppsättning kläder men är det bara ett barn hinner vi med ett ombyte.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva