MENY

NYFÖDDFOTO

NYFÖDDFOTO

Välkommen till världen lilla mirakel!
För bebisar 2-6 veckor gamla

NYFÖDDFOTO ÄR ETT MINNE FÖR LIVET!

Hur lång tid tar en fotografering? Dessa 1½- 2 timmars fotograferingar är för nyfödda bebisar upp till 6 veckor. Jag har ett arbetsflöde med poser och ljussättningar som ger dig en underbar bildserie med blandade naturliga och poserade bilder. Poserade bilder går bäst på bebisar upp till 14 dagar då den sover djupt och kroppen är mer följsam och hopkrupen som den var i magen.


Hur gammal ska bebisen vara? Vid 2 veckor är din bebis redan mycket starkare, mer vaken och kan nog fokusera sin blick utan att korsa ögonen. :) Vid 5-6 veckors tid är din bebis ännu mer vaken, kan ge fin ögonkontakt och har vi tur fångar vi din bebis fina svarsleende.

 

Kan vi ta familjebilder / sykonbilder? Önskar du att vi tar familjebilder/syskonbilder går det bra om syskonet är 3+. Om syskonet är under 3 år rekommenderar jag istället att vi väntar med syskonbilder tills bebisen kan sitta själv, i åldern 6-8 månader. En minisession för er bebis med syskon ingår i fotograferingsavgiften för nyföddfotograferingen.

 

Scrolla ner för galleri med inspiration! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

NÄR SKA JAG BOKA?

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det bra om du preliminärbokar ditt BF datum gärna redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag planerar då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit och återkommer då med en tid till dig.

 

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service.

 

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är en satt du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

LEDIGA TIDER KVAR

FULLT november

1 tid kvar december

3 tider kvar januari 2022
4 tider kvar februari 2022

FOTOGRAFERINGSAVGIFT 1600 kr

Detta ingår:

ca 1-2 timmars fotografering i min studio

Bonus! Minisession när din bebis är 6-8 månader

Välkommen till världen kort
(10 st 10x15 förstoringar - en och samma bild på alla)

 

Personlig bildvisning 1-2 veckor efter din fotografering

OBS! Inga digitala bilder eller färdiga produkter ingår i fotograferingsavgiften.

Bilder köper du till enligt aktuell prislista.
Bilderna kan beställas digitalt, färdiga att rama in själv eller helt färdiga att hänga upp på väggen.
Det brukar bli ca 20-30 bilder att välja mellan. Rabatter och paketerbjudande finns vid din bildvisning.


Här hittar du prisexempel på mina produkter.

 

 

Väntar du smått eller har din lilla bebis redan kommit? Eftersom du hittat hit förstår jag att du vill föreviga din lilla krabat med fina nyföddfoto/babyfoto?

Du är varmt välkommen till mig och STORT grattis! Jag lovar dig fantastiska bilder från denna speciella tid i livet. En ny resa börjar när din bebis är här och detta, om något i livet är värt att föreviga.

 

Nu med 13 års erfarenhet har jag fotograferat över 1000 små mirakel. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering och under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.


BOKA I TID

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service. Så skicka en förfrågan om du vill fotografera det finaste du har.

 

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

Scrolla ner för vanliga frågor om nyföddfotografering

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 1-2 timmar, detta beroende på er lilla bebis. Jag vill få stor variation i dina bilder, fällar, korgar och filtar används för variation av olika poser samt er föräldrars händer och famn. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

 

Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion.

Äldre bebisar upp till 6 veckor går utmärkt att fotografera. Så även om din bebis är lite äldre än 14 dagar rekommenderar jag att höra av dig för att föreviga denna tid som går toksnabbt.

FÅR SYSKON VARA MED?

Syskonfoto går bra när storasyskonet är 3+. Vid yngre storasyskon rekommenderar jag istället att ta dessa bilder när er lilla familjemedlem är 6-7 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon eller mejl.

 

Vid nyföddfotografering är bebisen oftast naken och vi använder rekvisita som vackra filtar, pannband, korgar med mera. Allt finns i studion så du behöver inte ta med något om du inte har något speciellt du gärna vill ha med på bild. Vi tittar tillsammans på vilka färger och vilken rekvisita ni gillar bäst.

 

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM Vi BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om ni blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

HÄR HITTAR DU MIG!

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

BARNFOTOGRAF MALMÖ OCH BARNFOTOGRAF LUND

 

Tillsammans skapar vi minnen som lever kvar i er familj i generationer framöver. Du får porträtt som som du kommer att älska lika mycket om tio år som du gör idag.