MENY

NYFÖDDFOTO

Välkommen till världen lilla mirakel!

NYFÖDDFOTO

FÖR BEBISAR 2-6 VECKOR GAMLA

Välkommen till världen lilla mirakel!

Den här tiden går förbi alldeles för snabbt. Man vill bara stanna tiden för att hinna lära känna sin nya lilla familjemedlem och samtidigt ta in vad som precis hänt - den finaste lilla människan har kommit in i ditt liv. Det är så värdefullt med bilder från dessa första veckorna - och dem kommer aldrig igen. Jag är en av de första fotograferna i Sverige, 2010 fotograferade jag min första, som specialiserat sig inom denna genré. Med min långa erfarenhet och stora tålamod med bebisar är alltid din lilla skatts säkerhet prio ett hos mig.

 

Är du gravid och vill få fina bilder från både graviditeten och nyföddfoto - då rekommenderar jag mitt specialerbjudandet Gravid + Nyfödd.

Poserade bilder går bäst på bebisar upp till 14 dagar då den sover djupt och kroppen är mer följsam och hopkrupen som den var i magen. Vid 2 veckor är din bebis redan mycket starkare, mer vaken och kan nog fokusera sin blick utan att korsa ögonen. :) Vid 5-6 veckors tid är din bebis ännu mer vaken, kan ge fin ögonkontakt och har vi tur fångar vi din bebis fina svarsleende.

 

Önskar du att vi tar familjebilder/syskonbilder går det bra om syskonet är 3+. Om syskonet är under 3 år rekommenderar jag istället att vi väntar med syskonbilder tills bebisen kan sitta själv, i åldern 6-8 månader. En minisession för er bebis med syskon ingår i fotograferingsavgiften för nyföddfotograferingen.

 

NÄR SKA JAG BOKA?

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering preliminärbokar du ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag planerar då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit och återkommer då med en tid till dig. Jag skickar då även med lite tips och råd inför fotograferingen så att ni kan förbereda er.

 

Blir ni sjuka så bokar vi självklart in en ny tid så snart vi kan.

FOTOGRAFERINGEN

När ni kommer till studion för er fotografering visar jag er olika filtar, korgar, fällar som ni kan välja mellan. Gillar ni mörka eller ljusa bilder, eller vill ni ha en blandning. Värmefläkten är igång för att det ska vara varmt och skönt för er lilla bebis och den bidrar även med ett sövande ljud.

 

Jag arbetar efter ett arbetsflöde som jag arbetat fram efter alla års erfarenheter. Det gör att fotograferingen flyter på smidigt.

 

Det är aldrig någon stress, utan vi tar det i lugn och ro och låter din bebis styra fotograferingen. Ni kan luta er tillbaka i soffan medan jag arbetar. Behöver jag din hjälp så säger jag till.

 

Syskonbilderna börjar vi alltid med, om ni vill ha dessa. Sedan får storasyskonen lämna studion så att vi i lugn och ro kan ta bebisbilderna.

BESTÄLLNING AV BILDER

Ett par dagar (normalt 2-5 dagar) efter fotograferingen får du en länk till en webbshop med ditt webbgalleri där dina bilder för urval finns tillgängliga i 7 dagar. En nyföddfotografering resulterar oftast i ca 25-45 bilder att välja mellan.

 

Du kan köpa bilder digitalt så att du kan ordna med framkallning och inramning själv, eller så köper du helt färdiga produkter.

 

Våra produkter är av högsta kvalitet och dina printade bilder kommer att vara det finaste du har. I studion finns visningsexemplar på alla mina produkter som erbjuds. Dina bilder kommer att vara något som du stolt kan visa upp i ditt hem! Bilderna kommer garanterat glädja er familj i flera generationer!

Fotograferingsavgift

1600 kronor

I fotograferingsavgiften ingår

  • Mina förberedelser inför fotografering utifrån era önskemål via mail
  • 1,5-2 timmars fotografering i min studio. Syskon +3 år och föräldrar är välkomna att vara med, det kostar inget extra.
  • Välkommen till världen kort (10 st 10x15 förstoringar - en och samma bild på alla)
  • Bonus session vid 6-8 månader!
  • Lån av min fina nyföddrekvisita som är anpassad för att skapa mysiga och naturliga bilder med bebisen i fokus.
  • Webbshop/webbgalleri, tillgängligt 7 dagar, där du väljer ut dina bilder till ditt paket. ca 25-45 bilder per tillfälle att välja mellan

Inga digitala bilder eller produkter ingår, det köper du till separat.

 

Läs mer om bildpriser och produkter här.

Mejla mig för aktuella paketerbjudande som finns med digitala bilder och mina mest populära produkter.

 

Lediga tider

 

2 tider kvar februari 2023
3 tider kvar mars 2023

2 tider kvar april 2023

 

Tider finns vardagar

 

KONTAKTA MIG

Du kontaktar mig enklast via formuläret eller ringer mig på 0708583926 . Du kan också mejla mig på fotograf@jennysandberg.se

Jag prel. bokar ditt BF i min kalender för att garantera dig en tid innan bebisen är 3 veckor.

Jag svarar alltid snabbt, så har du inte fått svar håll koll på din skräppost då mina mail ibland kan hamna där.

Väntar du smått eller har din lilla bebis redan kommit? Eftersom du hittat hit förstår jag att du vill föreviga din lilla krabat med fina nyföddfoto/babyfoto?

Du är varmt välkommen till mig och STORT grattis! Jag lovar dig fantastiska bilder från denna speciella tid i livet. En ny resa börjar när din bebis är här och detta, om något i livet är värt att föreviga.

 

Nu med 13 års erfarenhet har jag fotograferat över 1000 små mirakel. Jag var en av dom första fotograferna i Sverige att börja med nyföddfotografering och under åren har jag hela tiden utbildat mig och även certifierat mig inom nyföddfotografi och porträttfotografi.


BOKA I TID

För att garantera att ni får en tid för nyföddfotografering är det viktigt du preliminärbokar ditt BF datum redan innan bebisen kommit för att vara säker på att få en tid. Jag skriver då in ditt BF i kalendern och väntar att höra från dig att din bebis kommit. Jag återkommer då med en ledig tid till dig.

Jag har begränsat antal nyföddfotograferingar per månad för att säkerställa att alla får en tid och full service. Så skicka en förfrågan om du vill fotografera det finaste du har.

 

När ni prel.bokat en tid har jag alltid en ledig tid till er oavsett om bebisen kommer för tidigt eller du går över tiden. Viktigt är att du hör av er direkt när bebisen är född så återkommer jag med en tid till er.

Scrolla ner för vanliga frågor om nyföddfotografering

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en bokningsavgift för din fotograferingstid och din bildvisningstimme. (se priser ovan).

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan.
Inga bilder ingår i bokningsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 1-2 timmar, detta beroende på er lilla bebis. Jag vill få stor variation i dina bilder, fällar, korgar och filtar används för variation av olika poser samt er föräldrars händer och famn. Resultatet från en fotografering blir ca 20 – 30 färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

 

Om du vill ha sovbilder på din lilla bebis rekommenderar jag att fotografera din bebis när den är mellan 5-14 dagar då det vid denna tiden är lättast att posera bebisen och den sover djupare. Jag garanterar inte sovbilder utan vi följer bebisens rytm från att ni kommer till studion.

Äldre bebisar upp till 6 veckor går utmärkt att fotografera. Så även om din bebis är lite äldre än 14 dagar rekommenderar jag att höra av dig för att föreviga denna tid som går toksnabbt.

FÅR SYSKON VARA MED?

Syskonfoto går bra när storasyskonet är 3+. Vid yngre storasyskon rekommenderar jag istället att ta dessa bilder när er lilla familjemedlem är 6-7 månader.

VAD SKA VI HA FÖR KLÄDER?

Innan fotograferingen hjälper jag gärna er med vägledning kring klädval och andra tips per telefon eller mejl.

 

Vid nyföddfotografering är bebisen oftast naken och vi använder rekvisita som vackra filtar, pannband, korgar med mera. Allt finns i studion så du behöver inte ta med något om du inte har något speciellt du gärna vill ha med på bild. Vi tittar tillsammans på vilka färger och vilken rekvisita ni gillar bäst.

 

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM Vi BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om ni blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du bokningsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

 

HITTA TILL STUDION

 

Min studio ligger i Lomma hamn.
Gratis parkering 2 timmar med p-skiva.

 

Tullhustorget 2

Lomma, Skåne

 

KONTAKTA MIG

 

Enklast når ni mig via mail.

Jag svarar normalt samma dag.

 

fotograf@jennysandberg.se

 

RING MIG

 

Om du behöver att snabbt svar eller vill boka sista minuten kan du alltid ringa mig
Vardagar 9-15

 

0708583926