MENY

FÖRETAGSPORTRÄTT

FÖRETAGSPORTRÄTT

 

Behöver du porträtt, reklambilder eller miljö-/lifestylebilder till ditt företag?

Jag hjälper ditt företag att synas med professionella och personliga bilder till er hemsida, visitkort, årsredovisningar, broshyrer eller kataloger. Jag fotograferar i naturligt ljus eller med blixtar beroende på varje specifik situation. Bilderna ska berätta om vad företaget erbjuder för tjänster/produkter, vad företaget står för och vem som arbetar där. Jag fotograferar där det passar dig bäst - i min studio, utomhus eller på din arbetsplats.

 

  • Personalporträtt
  • Miljöbilder/Lifestyle
  • CV/Linked In

 

Varmt välkomna att kontakta mig för en personlig offert utifrån era specifika önskemål. Jag tar personalporträtt ute på ert företag eller i min studio i Lomma.

PRISER

CV/Linked In - 1200 kr inkl. en bild
Fotografering ca 10-20 minuter sker i studion.
Val av bild/er görs direkt efter din fotografering från kameran.

Fler bilder går att köpa till 950kr/st med lätt retuschering.

 

Körkort/ID-foto - 200 kr inkl.
6 bilder på ca 3,5x4,5 cm

 

FÖRETAGSPORTRÄTT
Varmt välkomna att kontakta mig för en personlig offert!

Leverans av digitala bilder sker inom en vecka från beställning.

Medlem i och följer riktlinjer från SFF vid prissättning

 

REFERENSER FÖRETAGSKUNDER
COOP, Praktikertjänst, Danske Bank, BGAInvest, MollWenden, Handelsbanken, Yogamala, Freedom Hair Scandinavia, Redoxis AB mfl

 

VANLIGA FRÅGOR

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Denna speciella porträttfotografering är ungefär 1,5-2 timmar och inkluderar 1-3 personer.

Tillsammans diskuterar vi innan fotograferingen vad ni har för önskemål med fotograferingen, tema, styling osv. Jag tar sedan bilder med så stor variation som möjligt. Det finns möjlighet att låna klänningar till de minsta. Locktång och plattång finns även för hårstyling (min kunskap är begränsad här så vi hjälps åt). Önskar du någon specifik rekvisita som blommor t.ex kan jag införskaffa detta mot en tilläggsavgift.

Målet är att ta tidlösa, klassiska porträtt som är lugna och personliga.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Själva fotograferingen i sig tar ca 40-60 minuter, detta beroende på hur många som är med i fotograferingen. Stylingen tar ca 30 minuter, och vi brukar köra två olika uppsättningar med rekvisita beroende på dina önskemål.

Jag vill få stor variation i dina bilder, både vad gäller uttryck och rekvisita. Jag tar enskilda porträtt och bilder tillsammans om det är fler barn. Det kan vara syskon eller bästa kompisar. Beroende på vilket paket du väljer, tar vi fler eller färre bilder.

FÅR SYSKON VARA MED?

Självklart går det jättebra!

Det går bra att vara upp till tre personer. Mamma + barn eller syskon. Barnen måste vara minst 6 år gamla för att genomföra denna fotografering och kunna lyssna till mina instruktioner.

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

VAD HÄNDER OM BARNEN BLIR SJUKA, FÅR JAG BOKA OM?

Absolut!

Tveka inte att höra av dig om barnen blir sjuka så att vi kan boka om tiden. Det blir aldrig riktigt bra med snoriga eller febriga barn. Det ska vara en rolig upplevelse och vackra bilder för hela livet. Hellre bokar vi om än att vi får avbryta och göra om en annan dag.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering bokar vi in en bildvisning. Vid bildvisningen presenterar jag bilderna och du väljer ut de som du vill ska ingå i ditt paket. Du har även fått med dig en komplett produkt- och prisguide efter din fotografering så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera om du vill göra något extra med dina bilder.

Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter betalar du med faktura (10 dagar) eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning.
Mer information hittar du här - betalning.

MOBIL: 0708583926 (SMS går bra)

Tullhustorget 2, Lomma, Skåne
Gratis parkering 2 timmar
Medtag P-skiva

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM