MENY

PRISGUIDE FÖR GRAVID & NYFÖDD

 

Här kommer en steg-för-steg guide hur det går till vid båda fotograferingarna och beställning av bilder.

 

OM GRAVIDFOTOGRAFERINGEN

När du kommer till studion går vi tillsammans igenom dina önskemål om vilka bakgrunder och kläder du önskar. (Kanske har du gjort några screenshots på favoritbilder som vi kan använda som inspiration!) Det går bra att ta bilder i underkläder, helt naket, klänningar, tyll eller något annat som du själv tagit med dig. Vi väljer 2 olika bildstilar och kör sedan igång. Fotograferingen tar ca 40 min.

Mina rekommendationer för fina bilder är några bilder underkläder för att framhäva magen. Det finns även 6 olika vackra gravidklänningar att låna i studion. Olika stilar för olika personligheter. Se mer i galleriet på hemsidan. Det finns även några olika tyger/siden/tyll att använda som rekvisita. Vill ni ha parbilder så går det självklart jättebra. Vi tar bilder av er tillsammans och på dig själv. Barn kan tyvärr inte vara med vid denna sessionen.

 

Direkt efter fotograferingen har vi tid att tillsammans titta på mitt produktsortiment (olika tavlor, folioboxar och album) så att du kan känna efter vad du gillar mest för och kan föreställa dig i ditt hem. Du får gärna ta bilder med din telefon på de exemplar du gillar.

 

OM NYFÖDDFOTOGRAFERINGEN

Fotograferingen tar upp till 2 timmar. Det är ingen som helst stress och det finns gott om tid för blöjbyte, amning och vyssjande. Vi börjar med att prata igenom dina eventuella önskemål, vilka bilder som du tycker bäst om. Ljusa, mörka, poserade, rekvisita osv. Därefter väljer vi tillsammans vilka filtar, wraps och övrig rekvisita som vi ska använda.

 

Jag har tagit fram ett arbetsflöde för att fotograferingen ska flyta på så smidigt som möjligt där vi börjar med syskonbilder /familjebilder (om det finns sådana med i bilden) därefter tar vi enskilda bilder på bebisen med olika två olika setups. Finns det inga syskon kör vi familj och föräldrabilder på slutet av sessionen istället.

 

Bebisens säkerhet är A & O hos mig och jag jobbar alltid med bebisen på ett säkert sätt.

 

Poserade bilder går bäst på bebisar upp till 14 dagar då den sover djupt och kroppen är mer följsam och hopkrupen som den var i magen. Vid 2 veckor är din bebis redan mycket starkare, mer vaken och kan nog fokusera sin blick utan att korsa ögonen. :) Vid 5-6 veckors tid är din bebis ännu mer vaken, kan ge fin ögonkontakt och har vi tur fångar vi din bebis fina svarsleende. Är bebisen äldre än 2 veckor lägger vi ingen tid på att försöka få den att sova.

Önskar du att vi tar familjebilder/syskonbilder?
Det går det bra om syskonet är 3+. Det brukar vara mycket vilja i denna åldern och mycket svartsjuka /ovana att det finns någon annan som tar mycket plats. Om syskonet är under 3 år rekommenderar jag istället att vi väntar med syskonbilder tills bebisen kan sitta själv, i åldern 6-8 månader. En minisession för er bebis med syskon ingår i fotograferingsavgiften för nyföddfotograferingen. Om vi ska fotografera syskonbilder ska alla komma ombytta och klara för dessa bilder så att vi kommer igång direkt och därefter är det bra om storasyskonet kan gå iväg och slippa vara kvar i studion då det krävs lugn och ro för att få nyföddbilder.

 

HUR BESTÄLLER JAG?

Du gör en beställning direkt efter vår gravidfotografering och sedan en när du får ditt galleri med nyföddbilderna. Några dagar efter din fotografering får du en privat länk till min webbshop och galleriet med dina bilder.

 

Du kan i lugn och ro hemma välja ut dina favoritbilder som du vill köpa. Minimumköp är 3000 kr / fotografering. Galleriet är tillgängligt i 7 dagar med flera förmånliga paketerbjudande! Du får se alla bilder som blir bra. Behöver du hjälp, kan du alltid ringa mig så hjälper jag dig gärna via telefon eller så bokar vi en tid i studion där du kan titta på produkterna samtidigt som du bestämmer vad du vill göra.

 

Galleriet stängs automatiskt ner efter 7 dagar. Önskar ni beställa bilder efter det får ni boka en tid för att komma till studion för att lägga din beställning med ordinariepriser.

Börja gärna fundera redan innan din fotografering vad du vill göra med dina fina bilder. Att ha bilderna digitalt känns idag viktigt men med dessa superfina bilder som vi jobbat hårt för att ta fram förtjänar ett bättre öde än att bara samla damm på en hårddisk. =) Vem vet hur länge dem finns kvar där?

 

Jag föreslår att du tar en en liten vända i ditt hem och tänker på vart du skulle vilja ha lite mer glädje - i form av bilder på en byrå eller ett personligt konstverk hängande på väggen.

 

Bilder som syns i ditt hem kan du njuta av varje dag! Du kommer inte kunna få samma känsla när du tittar på dina foton på en skärm!

 

Vad kostar det?

 

För att få det bästa värdet brukar mina kunder beställa någon färdig produkt & ett paket med digitala bilder.
Se paket längre ner.

(Rabatter finns när du beställer både digitala bilder och någon färdig produkt via webbshopen inom 7 dagar!)

 

Minimumköp på produkter 3000 kr / fotografering

 

Betalning sker mot faktura

 

BILDPRISER OCH PAKETERBJUDANDE!

För mig som professionell fotograf är jag stolt över att kunna leverera helt färdiga produkter av högsta kvalite till mina kunder.

AKTUELLA BILDPAKET

Jag har tagit fram extra förmånliga paketerbjudande, med mina mest populära produkter till dig som bokat både gravid- och nyföddfotografering hos mig. Det är en kombination av färdiga produkter och digitala bilder. Dessa erbjudandepriser gäller vid beställning i webbshoppen inom 7 dagar efter att du får ditt galleri skickat till din mejl. Beställer du ett av dessa paket vid både din gravid- och din nyföddfotografering får du som bonus ALLA övriga bilder som du ser i dina båda gallerier som digitala bilder.

 

Vill du istället skapa ett eget paket och välja fritt bland produkterna i hela mitt sortiment går det också jättebra. (minimum beställning 3000 kr per fotografering).

PRODUKTPRISER

Handgjorda produkter - ett äkta hantverk!

Alla mina produkter är handgjorda mot beställning. De flesta tavlor och förstoringar produceras i min egen printstudio för absolut bästa kvalité. Bilderna som du får se i ditt galleri är redigerade men det sista steget, den konstnärliga redigeringen och retuschering av hud och hår gör jag bara på de bilder som ska printas och levereras färdiga till dig. Vid beställning av digitala bilder bestämmer du med eller utan detta konstnärliga arbetet.

FÖRSTORINGAR

Utskrivet foto för egen inramning, framkallat på satinmatt papper.

Förstoringarna framkallas i min egen printstudio och ramar kan även beställas hos mig om du önskar en komplett tavla.

 

13x18 cm - 790 kr

15x21 cm - 890 kr

20x25 cm - 990 kr

20x30 cm - 1200 kr

TAVLOR

Handgjorda tavlor färdiga att hänga på väggen.

  • Klassiska tavlan är din förstoring monterad bakom passepartout och glas.
  • Standardtavlor är förstoringen laminerad och monterad på syrafri foamboard och inramningen är utan glas. Helt reflexfritt.

Standardramarna är av äkta trä tillverkade i Sverige.

 

20x25 cm - 1150 kr

30x40 cm - 2650 kr

40x50 cm - 3950 kr

Fler storlekar finns

 

Deluxramar finns mot tillägg och tillverkas mot beställning.

STANDOUTS

 

Standoutsen är en stilren tavla som påminner lite om canvasen. Dessa har en 15mm kant som finns i flera färger. Som standard har standoutsen svarta kanter, men finns även i vitt, valnöt, ek och grått. Förstoringen är laminerad med pearlstruktur.

 

Standouts gör sig bäst i grupp om minst 3 stycken eller flera. Välj bland mina mest populära grupper eller så hjälper jag dig gärna att planera en grupp utifrån storleken på dina väggar i hemmet.

 

24x30 cm - 2350 kr
30x30 cm - 2650 kr

30x40 cm - 2850 kr

Fler storlekar finns

FOLIOBOX I TVÅ STORLEKAR

En Foliobox kan hålla 5-20 bilder och är handgjord mot beställning enligt dina önskemål. Den monterade bilden har en vit passpartout som standard men finns även som svart eller helt utan. Yttemåttet är ca. 20x25cm Har du bokat flera fotograferingar, te.x. under Barnets Första År eller Gravid & Nyfödd kan du samla bilder från de olika sessionerna i en box!

 

Många olika användningsområden finns för denna produkt.

Du kan ha bilderna framme stående på ETT bordstaffli (så bilderna lätt kan bytas ut). Du kan rama in enstaka bilder och ha i bokhyllan. Du kan skapa en fotovägg med många bilder. Du kan ge bort några bilder (och behålla de flesta själv såklart!)

Prisexempel
Foliobox 20x25 cm inkl. 5 bilder & matchande digitala 6500 kr

Foliobox 30x40 cm inkl. 5 bilder & matchande digitala 8990 kr

TRIPLEX ALBUM

 

Denna produkt ger den perfekta inramningen av dina bilder. Du kan välja att ha den framme på en bokhylla, byrå eller på skrivbordet.

 

En trippelvikt ”mapp” med dina tre favoritbilder. Tre porträtt tryckta på högkvalitativt papper med en slutfinish på matt papper eller med akryl. Akryl rekommenderas när det är bilder med hög kontrast. Ex. Siluettbilder och gravidbilder.

 

Det finns flera olika omslagsmaterial att välja mellan, textil, läder, mocka eller sammet. Du kan lägga till tryck på framsidan på några av materialen.

 

Pris fr. 2500 kr

FOTOBÖCKER & ALBUM

Fotoböcker

En fotobok med alla dina favoritbilder samlade. Varje bok är designad efter dina bildval med plats för 20-40 bilder. Ett fint tidsdokument för familjen att samlas runt och titta tillbaka i när åren går.

 

Priser fr. 4 990 kr

 

Minialbum

Ett litet fint dragspelsalbum med 10 bilder! Den perfekta presenten! Finns med grå ekomocka eller rosa sammets omslag.

 

Pris 1950 kr/st

köp 3 för priset av 2!

DIGITALA BILDPAKET

Bildfiler för egen framkallning. Digitala bilder kan bara köpas i paket om 5 eller flera bilder. Det ingår en högupplöst version samt en version för mobilen.

  • 5 st 3950 kr
    utskrift upp till 20x30 cm, lätt redigering
  • 5 st 4950 kr
    full storlek med retusch utskrift 70x100 cm
  • Extra bilder utöver 850 kr/st
  • Alla bilder i ditt galleri 8900 kr

BETALNING FAKTURA ELLER DELBETALNING

Betalning sker som standard med faktura. Du kan som kund hos mig kan du även handla mot 12-månaders räntefri delbetalning via Svea Ekonomi. Välj mellan 3 flexibla alternativ: 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning.