MENY

PRISGUIDE FÖR UTOMHUSFOTO

Bus & lek = fantastiska bilder!

Vi ses på platsen vi bestämt vid bokningen 5 minuter innan fotograferingen och går igenom dina eventuella önskemål om bilder. Du får adressuppgifter i din bokningsbekräftelse.

 

En barnfotografering är alltid på barnens villkor - avslappnad och rolig är målet att det ska vara! Fotograferingen kommer att innehålla enkla och tydliga instruktioner, frågelekar, bus, lek och en del roliga ord (alla tycker kanske inte det är jätteroliga ord men barnen brukar tycka det är skoj!). En barnfotografering är det roligaste jag vet och det brukar även alla mina små modeller tycka =) Jag har ett stort tålamod med barn och vill hellre leka fram ett leende än att tvinga fram det. Det syns på bilden om det inte är äkta!


Jag tar lekfulla bilder varvat med de klassiska mer poserade porträtten. Äldre barn har lättare att ta instruktioner så jag brukar köra olika aktiviteter som t.ex. att göra fem familjekramar på olika sätt. För att få naturliga bilder så är det rörelse och lite roliga aktiviteter för att locka fram till skratt och komma bort från påklistrade leenden.

 

HUR GÅR BESTÄLLNINGEN TILL?

Några dagar efter din fotografering får du en länk till ett personligt galleri/ webbshop där du får se alla bilderna som blir bra från fotograferingen (ca 25-45 bilder). Du beställer bara de bilder du älskar mest. Du kan beställa digitala bilder och/eller färdiga produkter (läs mer om priserna längre ner). Detta görs hemifrån i lugn och ro! Behöver du hjälp eller råd, är det bara att ringa mig. Jag hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din idé, din budget och ditt hem.

 

Galleriet är tillgängligt i 7 dagar. Önskar ni beställa bilder efter att galleriet gått ut får ni boka en tid för beställningsmöte i studion på ordinarie arbetstid. Du hittar priser för bilder nedan. Inga rabatter ges vid beställning efter att galleriet har stängts.


Vad vill du göra med dina fina bilder? Jag föreslår att du tar en en liten vända i ditt hem och tänker på vart du skulle vilja ha lite mer glädje i form av bilder på en byrå eller ett personligt konstverk hängande på väggen. Är det tavlor, en fotovägg, mindre inramningar för sovrummet, fotoböcker eller digitala bilder?

 

Bilder som syns i ditt hem kan du njuta av varje dag! Du kommer inte kunna få samma känsla när du tittar på dina foton på en skärm! Tänk att - om bara några få veckor blir dina bilder färdiga som du stolt kan visa upp i ditt hem!

VAD KOSTAR BILDERNA?

 

För att få det bästa värdet brukar mina kunder beställa någon färdig produkt & ett paket med digitala bilder.

(Rabatter finns när du beställer både digitala bilder och någon färdig produkt via webbshopen inom 7 dagar!)

 

Minimumköp på bilder och produkter är 3000 kr

PRODUKTPRISER

Handgjorda produkter - ett äkta hantverk!

Alla mina produkter är handgjorda mot beställning. De flesta tavlor och förstoringar produceras i min egen printstudio för absolut bästa kvalité. Bilderna som du får se i ditt galleri är redigerade men det sista steget, den konstnärliga redigeringen och retuschering av hud och hår gör jag bara på de bilder som ska printas och levereras färdiga till dig. Vid beställning av digitala bilder bestämmer du med eller utan detta konstnärliga arbetet.

FÖRSTORINGAR

Utskrivet foto för egen inramning, framkallat på satinmatt papper.

Förstoringarna framkallas i min egen printstudio och ramar kan även beställas hos mig om du önskar en komplett tavla.

 

13x18 cm - 790 kr

15x21 cm - 890 kr

20x25 cm - 990 kr

20x30 cm - 1200 kr

TAVLOR

Handgjorda tavlor färdiga att hänga på väggen.

  • Klassiska tavlan är din förstoring monterad bakom passepartout och glas.
  • Standardtavlor är förstoringen laminerad och monterad på syrafri foamboard och inramningen är utan glas. Helt reflexfritt.

Standardramarna är av äkta trä tillverkade i Sverige.

 

20x25 cm - 1150 kr

30x40 cm - 2650 kr

40x50 cm - 3950 kr

Fler storlekar finns

 

Deluxramar finns mot tillägg och tillverkas mot beställning.

STANDOUTS

 

Standoutsen är en stilren tavla som påminner lite om canvasen. Dessa har en 15mm kant som finns i flera färger. Som standard har standoutsen svarta kanter, men finns även i vitt, valnöt, ek och grått. Förstoringen är laminerad med pearlstruktur.

 

Standouts gör sig bäst i grupp om minst 3 stycken eller flera. Välj bland mina mest populära grupper eller så hjälper jag dig gärna att planera en grupp utifrån storleken på dina väggar i hemmet.

 

24x30 cm - 2350 kr
30x30 cm - 2650 kr

30x40 cm - 2850 kr

Fler storlekar finns

FOLIOBOX I TVÅ STORLEKAR

En Foliobox kan hålla 5-20 bilder och är handgjord mot beställning enligt dina önskemål. Den monterade bilden har en vit passpartout som standard men finns även som svart eller helt utan. Yttemåttet är ca. 20x25cm Har du bokat flera fotograferingar, te.x. under Barnets Första År eller Gravid & Nyfödd kan du samla bilder från de olika sessionerna i en box!

 

Många olika användningsområden finns för denna produkt.

Du kan ha bilderna framme stående på ETT bordstaffli (så bilderna lätt kan bytas ut). Du kan rama in enstaka bilder och ha i bokhyllan. Du kan skapa en fotovägg med många bilder. Du kan ge bort några bilder (och behålla de flesta själv såklart!)

Prisexempel
Foliobox 20x25 cm inkl. 5 bilder & matchande digitala 6500 kr

Foliobox 30x40 cm inkl. 5 bilder & matchande digitala 8990 kr

TRIPLEX ALBUM

 

Denna produkt ger den perfekta inramningen av dina bilder. Du kan välja att ha den framme på en bokhylla, byrå eller på skrivbordet.

 

En trippelvikt ”mapp” med dina tre favoritbilder. Tre porträtt tryckta på högkvalitativt papper med en slutfinish på matt papper eller med akryl. Akryl rekommenderas när det är bilder med hög kontrast. Ex. Siluettbilder och gravidbilder.

 

Det finns flera olika omslagsmaterial att välja mellan, textil, läder, mocka eller sammet. Du kan lägga till tryck på framsidan på några av materialen.

 

Pris fr. 2500 kr

FOTOBÖCKER & ALBUM

Fotoböcker

En fotobok med alla dina favoritbilder samlade. Varje bok är designad efter dina bildval med plats för 20-40 bilder. Ett fint tidsdokument för familjen att samlas runt och titta tillbaka i när åren går.

 

Priser fr. 4 990 kr

 

Minialbum

Ett litet fint dragspelsalbum med 10 bilder! Den perfekta presenten! Finns med grå ekomocka eller rosa sammets omslag.

 

Pris 1950 kr/st

köp 3 för priset av 2!

DIGITALA BILDPAKET

Bildfiler för egen framkallning. Digitala bilder kan bara köpas i paket om 5 eller flera bilder. Det ingår en högupplöst version samt en version för mobilen.

  • 5 st 3950 kr
    utskrift upp till 20x30 cm, lätt redigering
  • 5 st 4950 kr
    full storlek med retusch utskrift 70x100 cm
  • Extra bilder utöver 850 kr/st
  • Alla bilder i ditt galleri 8900 kr

BETALNING FAKTURA ELLER DELBETALNING

Betalning sker som standard med faktura. Du kan som kund hos mig kan du även handla mot 12-månaders räntefri delbetalning via Svea Ekonomi. Välj mellan 3 flexibla alternativ: 3-månders, 6-månaders eller 12-räntefri delbetalning.