Vid din gravidfotografering fokuserar vi på att ta vackra bilder på dig och din växande mage. Jag arbetar mycket med ljuset för få fram formerna att skapa konstnärliga porträtt som du kommer att glädjas åt och minnas även efter din lilla bebis kommit till världen.

Du väljer vid denna fotografering om du vill ta med eller utan din partner och eventuella storasyskon. Jag rekommenderar bilder i underkläder för att framhäva magen vackrast men jag har även flera gravidklänningar till utlåning.

Gravidfotografering rekommenderar jag att göra mellan vecka 30-35, då du fått en fin rund mage och fortfarande kan röra dig ganska bra.

FOTOGRAFERINGSAVGIFT
 950 kr  

Inga bilder, filer eller produkter ingår i fotograferingsavgiften

Det finns just nu även ett specialerbjudande där du får både
gravid- och nyföddfotografering. Se mer här.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

HUR GÅR DET TILL?

VAD KOSTAR EN FOTOGRAFERING?

Du betalar en fotograferingsavgift som är 950 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid 1 timme, lån av rekvisita som tyger och klänningar. 

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Tillsammans diskuterar vi igenom dina önskemål och tar den typen av porträtt som du önskar. Jag arbetar mycket med ljuset för att forma kroppens redan vackra form med skuggor. 

 Jag försöker få stor variation i bilderna med poser, ljus och rekvisita. 

INGÅR DET NÅGRA BILDER?

Vid köp av tavlor från 30×30 cm så ingår en digital kopia av tavlans bild så du kan göra egna kopior till släkt och vänner. Du kan naturligtvis beställa alla digitala filer om du önskar. Inga digitala filer ingår i fotograferingspriset.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

1-2 veckor efter din fotografering kommer du tillbaka till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. När du går hem från din fotografering kommer du få en komplett produkt och priskatalog så att du i lugn och ro inför bildvisningen kan fundera på vad du vill göra med dina bilder.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse. Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället. Dina produkter kan du betalas via faktura (10 dagar), kreditkort vid din bildvisning eller via SveaEkonomi som erbjuder räntefridelbetalning. Mer information hittar du här - betalning.

Menu