GRAVIDPORTRÄTT

Vid din gravidfotografering fokuserar vi på att ta vackra bilder på dig och din växande mage. Jag arbetar mycket med ljuset för att skapa konstnärliga porträtt som kommer att glädjas åt och minnas även efter din lilla bebis kommit till världen.

Du väljer vid denna fotografering om du vill ta med eller utan din partner och eventuella storasyskon. Jag rekommenderar bilder i underkläder för att framhäva magen vackrast. Jag har även flera gravidklänningar till utlåning.

FOTOGRAFERINGSAVGIFT
 1.200 kr  


I fotograferingsavgiften ingår
Planering av din fotografering, telefonrådgivning om klädval etc.
Fotografering i studio/eller utomhus
Personlig bildvisning i studion
Ingår fotografering av partner och syskon. 

Inga bilder, filer eller produkter ingår i fotograferingsavgiften

Det finns just nu även ett specialerbjudande där du får både
gravid- och nyföddfotografering. Se mer här.

LÄS MER HUR FOTOGRAFERINGEN GÅR TILL

VANLIGA FRÅGOR

VAD INGÅR I FOTOGRAFERINGEN OCH VAD KOSTAR DET?

Du betalar en fotograferingsavgift som är 1500 kronor. Denna avgift är för din fotograferingstid 1,5-2 timmar, lån av rekvisita som korgar och filtar som är noga utvalda för nyföddfotografering och det ingår även tid för din bildvisningstimme.  

Prisexempel för mina produkter finns på hemsidan. Inga bilder ingår i fotograferingsavgiften. Det finns inga färdiga paketlösningar utan varje kunds bildbeställning är unik och alla beställer vad den önskar. Det finns inget minimum köp. Det finns däremot bildvisningserbjudande för dig som är intresserad av produkter och alla digitala filer. 

Slutsumman brukar vara allt mellan 4000 – 12000 kronor och då beställer mina kunder oftast några tavlor och digitala filer. Tänk på att du kommer att njuta av dina tavlor och album i många många år framöver så det är en investering för lång tid framöver.

HUR GÅR FOTOGRAFERINGEN TILL?

Denna fotografering är speciell eftersom modellen är så liten och vi inte kan styra över mattider med mera. Vi tar allt i lugn och ro och låter bebisen få bestämma tempot. Själva fotograferingen i sig tar ca 40-50 minuter, då vi fokuserar på att ta bilder på min beanbag med olika filtar som rekvisita. Om fotograferingen flyter på smidigt och bebisen samarbetar kan vi även ta bilder med rekvisita som korgar eller hinkar men bara om tid finns och bebisen är på humör.

 Jag vill få stor variation i bilderna, både vad gäller posering och rekvisita. Bebisen är fokus i denna fotograferingen.  Resultatet från en fotografering blir ca 20  färdiga porträtt som du får se på din bildvisning.

FÅR SYSKON VARA MED?

Det går jättebra! Syskonet ska då vara över 3 år. Annars rekommenderar jag att vänta med syskonbilder tills bebisen är runt 7 månader.

Vid nyfödd tillkommer 600 kr i fotograferingsavgift om syskon/familjebilder ska tas. Det blir 30-45 min längre fotograferingstid. 

SKA VI TÄNKA PÅ NÅGOT ATT TA MED OSS?

Ni behöver inte ta med er något speciellt då jag har ett stort utbud av rekvisita till nyfödda. Dessa bebisporträtt tas alltid utan kläder. Ta med extra blöjor och en napp om ni har det. Det är bra om ni klär er bebis i något enkelt som man inte behöver dra över huvudet, då kommer oftast fotograferingen igång snabbare.

INGÅR DIGITALA FILER?

När du köper tavlor från 28×36 cm och uppåt så ingår matchande digitala filen till tavlan så att ni kan göra flera kopior till släkt och vänner. Det går självklart jättebra att beställa separata digitala filer eller alla digitala filer om du önskar det. Det ingår inga digitala filer i fotograferingsavgiften.

HUR BOKAR JAG?

Vid bokning av nyföddfotografering kan jag bara garantera din tid om du bokar redan under din graviditet. Jag har en tid i veckan avsatt för nyfödda och dessa går först och främst till de som prel.bokat sin tid.

För att boka en fotografering kontaktar du mig enklast via kontaktformuläret där du lämnar uppgifter om BF och dina kontaktuppgifter. Jag återkommer då till dig via telefon oftast och diskuterar hur fotograferingen går till.

NÄR FÅR VI SE BILDERNA?

Efter din fotografering får du med dig en komplett produkt- och prisguide så att du i lugn och ro i inför bildvisningen kan fundera vad du vill göra med dina bilder. Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen kommer du till studion för att välja ut dina favoriter och beställa de produkter du önskar. De flesta produkter är mot beställning, med undantag för standardram som ingår i ett paketerbjudadne. Alla övriga produkter är mot beställning och levereras ca 4-7 veckor senare.

HUR BETALAR VI?

Innan din fotografering betalar du fotograferingsavgiften via onlinebetalning/faktura som jag mejlar tillsammans med din bokningsbekräftelse.  Denna avgift är även din bokningsavgift för att säkerställa din bokade tid och ska vara betald innan fototillfället.

Dina produkter kan du betalas via onlinebetalning vid din bildvisning eller via faktura genom SveaEkonomi. Mer information hittar du här - betalning.

Menu